Унгуряна, який мітив на місце Реви, Президент звільнив з посади голови РДА

Унгуряна, який мітив на місце Реви, Президент звільнив з посади голови РДА

16.12.2013, 21:13

Президент України віктор Янукович звільнив Олега Унгуряна з посади голови Кіцманської райдержадміністрації.

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ № 381/2013-рп

Звільнити УНГУРЯНА Олега Миколайовича з посади голови Кіцманської районної державної адміністрації Чернівецької області.

Президент України Віктор ЯНУКОВИЧ

16 грудня 2013 року

Президент звільнив Олега Унгуряна з посади голови Кіцманської РДА на підставі його заяви про звільнення. Тепер регіонал очікує на підвищення, але говорити про конкретне нове місце роботи відмовляється. Олег Унгурян запевняє, що нині займається виключно партійною діяльністю.

Про це депутат облради і вже екс-голова Кіцманської РДА повідомив у ексклюзивному інтерв’ю журналісту molbuk.ua.

- Чому вас звільнили?

- Президент здійснює ротацію кадрів. Наразі він шукає максимально ефективного застосування моїх талантів. На своїй посаді я вичерпав себе.

- Чи не пропонували вам іншу посаду?

- Я, з вашого дозволу, хотів би не випереджати події. Наберемося терпіння, і найближчим часом все стане відомо.

- Відомо, що ви нещодавно виступали на сцені Антимайдану. Дивно виходить – ви вийшли на підтримку Партії регіонів, після чого вас звільнили.

- Процес звільнення не відбувається раптово. Приймається рішення головою ОДА, потім це розглядається Адміністрацією Президента, і вже пізніше подають пропозицію президентові. Це доволі тривалий процес. А щодо виступу – я брав участь у мітингу не Антимайдану. Я не вважаю його таким, і рахую, що так його називати – це помилка. Там жодного гасла проти тих людей, які стоять на Майдані, не було озвучено. Це був мітинг на підтримку України під гаслом: "Збережемо Україну". Я виступав від імені людей, які на Буковині прагнуть, щоби примирилися всі учасники політичного процесу, щоби був діалог між владою і опозицією.

- То чи можна вважати, що нинішнє ваше звільнення пов’язане з майбутнім підвищенням?

- Я на це сподіваюся. І вважаю, що мій поклик, як члена провладної команди – працювати там, де я принесу більшу користь президентській команді. Звісно, у мене є побажання й певні міркування (щодо наступної роботи, - авт.). Але час розставить все на свої місця. Нині я перебуваю у кадровому резерві. Найближчим часом усе стане відомо.

- Два місяці тому в місцевих ЗМІ була інформація про те, що ви написали заяву на звільнення. Зараз ви можете підтвердити це?

- Так, рішення про моє звільнення прийняте на підставі моєї заяви.

- Чому ви її написали?

- Пізніше ми про це поговоримо. Нині я хочу лише підтвердити, що працюю в команді голови ОДА. Він розглядає питання щодо максимально ефективного використання тих людей, які працюють в його команді. Я залишаюся депутатом обласної ради від Партії регіонів, і нині займаюся виключно партійною діяльністю.

- Хто нині виконуватиме обов’язки голови Кіцманської РДА?

- Швидше за все, буде ухвалено рішення про призначення голови РДА, але до того часу ці обов’язки виконуватиме перший заступник голови Валентина Рухтурак.

Джерело: molbuk.ua

Раінше ми повідомляли: Олег Унгурян йде з Кіцманя

1


КОМЕНТАРІ (5)

На  сегодня,  Унгурян О.Н. единственный,  чесно  высказавший  свое  отношение  к  ЕВРО.  Может  оно  не  правильно,  можетвысказано  резко  и не  в  унисон  с  оппозицией.  Но  оно  высказано   ПУБЛИЧНО,  не  таясь,  что  вызывает  УВАЖЕНИЕ. На  антимайдан  поехать, собрав  более500 чел.,  мог  только  человек,  которого  уважают  в  области.А   ПАПИЕВ,Галиц  и др. шелупень,  получающие  бюджетные  з/платы  (бешенные) от власти ,  затянули  в  дупу  свои  языки, спрятались  в  ожидании  решения  ситуации без них... Согласитесь , это  ПОДЛО!   Сегодня  и Президент, и  оппозиция,  положившись  на  этого  молодого политика,  будут  иметь в  области НОРМАЛЬНОГО,  ГРАМОТНОГО  ГУБЕРНАТОРА.  Дай  БОГ!!!

avatar

Гость

16 грудня 2013 17:48

Хлопцю зриває кришу так неприховано рветься на місце папієва або галиця. Толкають його первинні регіонали на чолі з романюком. Вони його випхали у суботу на мітинг.

avatar

унгурян включив форсаж

16 грудня 2013 18:09

Молбук пише ,Унгурян відповідає що засидівся на місці і вже переріс те місце на яке його призначили

А ТУТ ВИНИКАЄ ЗАПИТАННЯ В КІЦМАНСЬКОМУ РАЙОНІ ЩО ПОКАЗНИКИ В ОБЛАСТІ НА 1 МІСЦІ? НА СКІЛЬКИ ЗМІНИЛИСЯ ПОКАЗНИКИ ЕКОНОМІКИ,ПРОМИСЛОВОСТІ ІТ.Т.Д. ПІСЛЯ ПРИЗНАЧЕННЯ І ДО ЗВІЛЬНЕННЯ?

ВІДПОВІДЬ НА ЦІЛИЙ НУЛЬ!!!!!!!!!! ТОБТО ПОВНИЙ ШТИЛЬ у районі!!!!!!!!! ЗАСТІЙ!!!!!!!!!!!!!!

ТО ЩО ВІН "переріс"? ЖОПА ПЕРЕРОСЛА , ВИРОСЛА І НЕ ВЛАЗИТЬ В КРІСЛО ХІБА ЩО

avatar

СТУДЕНТИ

16 грудня 2013 18:12

Будущее назначение О.Н. Унгуряна на высокую государственную должность будет достойной компенсацией старым регионалам и всем жителям области за поруганную честь. Твкое решение Президента Украины будет поддержано во всем районах области, в том числе и в румыноязычных.

avatar

Опытный Регионал

16 грудня 2013 21:36

Проти УНГУРЯНА тут пишуть фірташівські лузери будинку з левами. Ваш час завершується! Зганьбилися самі, то вже не ганьбіть ПОРЯДНИХ людей.

avatar

Кіцманський

16 грудня 2013 21:40