Президент України Петро Порошенко на Книжковому Арсеналі купив трилер британського генерала про війну з Росією

Президент України Петро Порошенко на Книжковому Арсеналі купив трилер британського генерала про війну з Росією

21.05.2017, 16:56

Подробицями відвідин книжкового свята Президент України Петро Порошенко поділився на своїй сторінці у ФБ. 

- Вражений неймовірною атмосферою Книжкового Арсеналу.

Довга черга на вхід у Книжковий Арсенал - єдина черга, яка мене радує.

Країна по-справжньому сильна тоді, коли має рівною мірою потужні військовий та книжкові арсенали. Головне на Книжковому Арсеналі - люди. Багато людей, величезні черги і близько тисячі новинок. Хіба це не означає, що звичка читати книги повертається?

Отримали колосальний позитивний заряд від спілкування.  Дещо з Мариною купили. Не буду лукавити: коли прочитаю - не знаю. Але по-доброму заздрю тим, хто має час на лонгрід. Учітеся, брати мої, думайте, читайте.

ДОВІДКОВО:

Результат пошуку зображень за запитом

"Війна з Росією" Річард Ширрефф 

Автор книги — досвідчений британський генерал, який протягом семи років займав вищі командні посади в НАТО, тож не без підстав може стверджувати, що російський президент швидше за все не зупиниться на анексії Криму та війні на Сході України, а піде далі, зокрема у країни Балтії. Саме на цьому побудовано сюжет: недооцінивши ризики і припустившись низки політичних промахів, НАТО і Захід наражаються на катастрофічну війну з Росією.

 Загалом сюжет книги розгортається переважно на території Латвії, де місцеве населення і відважні «лісові брати» мужньо протистоять набагато сильнішому за себе ворогу, проте читач має змогу перенестись і у штаб-квартиру НАТО в Брюсселі, Білий дім та Пентагон, де високопосадовці вирішують, як діяти далі, аби уникнути ядерної війни з Кремлем.

Сюжет і більшість персонажів цього захопливого трилера вигадані, проте деякі герої є прототипами реальних осіб. Описані в трилері події розгортаються весною та влітку 2017 року.

Світлина від Петро Порошенко.

1