Президент ФСК «Буковина»  Сергій Гринюк: «Тільки разом ми зможемо відбудувати нашу рідну «Буковину»

Президент ФСК «Буковина» Сергій Гринюк: «Тільки разом ми зможемо відбудувати нашу рідну «Буковину»

07.04.2015, 17:39

Зрозуміло, що вболівальників засмутила домашня поразка нашої «Буковини» від «Гірника – Спорту». Тим більше, що це була перша цьогорічна офіційна гра чернівчан у рідних стінах. Переконані: незважаючи на поразку, футбольна команда «Буковина» перебуває на правильному шляху. Тому незабаром колектив із Чернівців відчує смак перемог.

Необхідно врахувати той факт, що цьогоріч склад «Буковини» суттєво оновився. У заявці нашої команди на матч із «Гірником-Спортом» перебувало 10 (!) новачків. Звісно, що для зіграності між футболістами потрібен час. Зрештою, вже у зустрічі з одним із лідерів першої ліги наші виконавці в окремих відрізках поєдинку виглядали доволі пристойно, а у деяких компонентах гри переважали суперника.

Суперниками підопічних Юрія Гія у наступних двох матчах будуть гравці кіровоградської «Зірки» та київського «Динамо – 2». Кіровоградським футболістам наша команда протидіятиме на виїзді, а зі столичними виконавцями зіграє вдома. Суперники у чернівецької «Буковини» серйозні. У 2015 році «Зірка» здобула перемогу в усіх своїх трьох офіційних матчах, а «Динамо – 2», де наставником нещодавно розпочав працювати титулований футболіст і відомий тренер Вадим Євтушенко також претендує на лідерські позиції. Незважаючи на те, що «Буковина» гратиме з колективами з верхньої частини турнірної таблиці, треба вірити у позитивний для чернівецької команди результат.

Вже у найближчих матчах склад «Буковини» можуть підсилити кілька футболістів, які спроможні посприяти успіхам команди з Чернівців. І все ж, одним із важливих чинників перемог «Буковини» залишається підтримка вболівальників. Приємно, що у 20 турі першості України найвідвідуванішим став матч «Буковина» (Чернівці) – «Гірник – Спорт» (Комсомольськ). На домашній матч «Буковини» завітало 2200 шанувальників футболу.

Віримо, що і в у наступних зустрічах наші футболісти матимуть серйозну вболівальницьку підтримку. Тим більше, що ФСК «Буковина» працює, насамперед, для шанувальників футболу.

«Перший цьогорічний домашній матч «Буковини» вийшов не зовсім таким, як хотілося. Однак не все одразу. Будемо робити поправки та рухатися далі. Дякую всім уболівальникам за підтримку та розуміння ! Вже до наступної домашньої гри буде відпрацьована система продажу квитків через Інтернет на офіційному сайті клубу. У касах стадіону «Буковина» відтепер працюватимуть чотири людини. А найголовніше те, що гра нашої команди буде кращою. Тільки разом ми зможемо відбудувати нашу рідну «Буковину» !, - зазначив президент ФСК «Буковина» Сергій Гринюк.

ФСК Буковина 

1