'Чи дійсно все настільки погано з українською енергетичною безпекою, що потрібно чіпати Дністер?': прем'єри України і Молдови відповіли на питання стосовно будівництва каскаду ГЕС на верхньому Дністрі (+ВІДЕО)

"Чи дійсно все настільки погано з українською енергетичною безпекою, що потрібно чіпати Дністер?": прем'єри України і Молдови відповіли на питання стосовно будівництва каскаду ГЕС на верхньому Дністрі (+ВІДЕО)

16.04.2018, 23:21

Питання стосовно будівництва каскаду ГЕС на верхньому Дністрі до Прем`єр-міністра України В. Гройсмана та Прем`єр-міністра Молдови П. Філіпа під час відкриття 11-го Київського безпекового форуму та публічна відповідь на нього (12 квітня 2018 р.).

"Чи дійсно все настільки погано з українською енергетичною безпекою, що потрібно чіпати річку Дністер і, відповідно, забезпечивши тим самим мінус одне чудо України, мінус десять відсотків до особистого політичного рейтингу та мінус сто до власної карми?", - запитав Максим Кияк. 

Відео: Open Ukraine

1


КОМЕНТАРІ (2)

Безпека -- небезпека..?. Зрозуміло лише, що Кияк  популістська шпана, яка тільки час забирає своїм багатослівним базіканням.

avatar

михель

17 квітня 2018 11:13

Може Сєні такі податися в гебе? така богода пгопадає...

avatar

читач

17 квітня 2018 16:45