Прем'єр-міністром України повинен бути Арсеній Яценюк! (ЗАЯВА+ВІДЕО)

Прем'єр-міністром України повинен бути Арсеній Яценюк! (ЗАЯВА+ВІДЕО)

24.11.2015, 14:03

Заяву озвучив Голова фракції «Народний фронт» Максим Бурбак з парламентської трибуни

Сьогодні ми бачимо численні спроби розхитати ситуацію в Україні, добитися відставки уряду, дочасних парламентських, а потім і президентських виборів. 

Кінцева мета - влаштувати повзучий державний переворот, реванш «янучарів» і зміну курсу України з проєвропейського на пропутінський.

Це - план антиукраїнських сил. Вони влаштували масовану інформаційну атаку проти Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка, Президента Петра Порошенка та їхніх команд. Ці потуги фінансуються олігархами, у тому числі російськими. А на підтанцьовках у них, на жаль, деякі депутати з коаліції.

Уряд на чолі з Арсенієм Яценюком працює у найскладніших умовах за всі роки незалежності. Це перший уряд, який здолав монополію Росії на поставки енергоресурсів, приборкав багатомільярдні апетити олігархів, максимально наблизив наших громадян до безвізового режиму з країнами ЄС. При цьому забезпечується армія, виплачуються всі соціальні виплати і знаходяться ресурси для їхнього поступового збільшення.

Арсеній Яценюк - єдиний з прем’єрів свідомо пожертвував своїм рейтингом і йшов на непопулярні кроки. Його роботу високо оцінили міжнародні фінансові інституції, наші європейські та американські партнери. Україна змогла уникнути банкрутства і вистояти у вкрай важкій ситуації агресії з боку Росії.

На засіданні фракції "Народний Фронт" одноголосно підтримав на посаді Прем’єр-міністра України лише Арсенія Яценюка!

Ми  не підтримаємо   жодної   іншої   кандидатури.

Премєр-міністр поважає демократію. Україна – це парламентсько-президентська республіка. Тому якщо парламент готовий розглядати питання недовіри Уряду – це його конституційні повноваження. Президент також має право внести резолюцію недовіри. Премєр прийме будь-яке рішення парламенту.

Але, в той же час, під Коаліційною Угодою стоять підписи усіх членів коаліції. Меморандум про співпрацю з МВФ підписали Президент, Прем’єр-міністр, який представляє коаліційний уряд, якого створила Коаліція у Верховній Раді. Впровадження жорстких реформ - це наша спільна відповідальність.

Шановні колеги по коаліції!

Прем’єр-міністр ще 2 місяці тому звертався до вас із пропозицією запропонувати свої кандидатури від кожної фракції для переформатування та посилення Кабміну. Але жодних пропозицій не було. Тому “Народний фронт” ще раз пропонує фракціям парламентської коаліції запропонувати свої кандидатури.

Ми пропонуємо зібрати у Президента   Раду коаліції за участю Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради, і відверто обговорити перезавантаження уряду та план дій коаліції на найближчий час.

У Президента, Прем’єра, Голови Верховної Ради та коаліції має бути спільне бачення щодо актуальних змін – зокрема, у галузях освіти, охорони здоров’я, податкової реформи. Також маємо узгодити кроки для продовження фінансової допомоги з боку МВФ – без цього Україна не виживе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Економіст Володимир Козменко: "Наразі кращої кандидатури на пост прем'єра, ніж Яценюк, чи хоча б повноцінної заміни у вітчизняному політикумі не видно"

1


КОМЕНТАРІ (6)

Впервые захотелось плюнуть в монитор компьютера. Такого циничного лжеца как Бурбак в Черновцах еще не было.

Такого бездарного премьера как Яценюк в Украине еще не было.

Писяй войдет в историю Украины как худший премьер. Народ уже называет "зарплаты яценюка"   "платежки яценюка"

avatar

24 листопада 2015 12:13

Кунсткамера віддихає. Гнойна купа вгодованих циників у дорогому одязі і з повними пазухами бабла. Тільки корита щось не видко, адже зазвичай це головне, що цікавить цих вояків з дітьми, пенсіонерами і маленьким українцем. 

avatar

ДІСТАЛО !!!

24 листопада 2015 18:22

Супер-кадр, явно видно що ця бригада в стані агонії і страху. А озвучка вимог цих проходимців взагалі не потребує коментарів. Розуміють, що терпець людей урвався і з великою ложкою прийдеться розпрощатись, а декому давати інтервью і брифингі слідчим.  

 

avatar

Нарешті!

24 листопада 2015 21:47

Бурбак сделал себе юбицумэ. Дальше будет сеппуку

avatar

24 листопада 2015 23:19

обосрется и сделает лыжи далеко-далеко. Но все не успеют ))))

avatar

а камикадзе...

24 листопада 2015 23:20

Я насчитал 15 языков. Интересно, все одновремённо лижут зад Яцеку, или по-очереди, отталкивая друг друга локтями?!

avatar

Морской

25 листопада 2015 18:49