Представників УКРОПу обрано секретарями у половині новообраних рад об'єднаних громад

Представників УКРОПу обрано секретарями у половині новообраних рад об'єднаних громад

04.01.2019, 17:32

Посади секретарів у новообраних Хотинській та Ставчанській ОТГ посіли представники "Українського об'єднання патріотів - УКРОП".

У Чернівецькій області відбулися перші установчі сесії міських і сільських рад після виборів в ОТГ. Новообрані депутати отримали посвідчення і перейшли до розгляду порядку денного – обрання секретарів ради, затвердження постійних комісій та їхнього кількісного складу. За першими сесіями уважно слідкували місцеві мешканці, активісти, депутати з районних і обласних рад та інші запрошені.

У Хотині на відповідальну посаду секретаря ради депутати обрали Романа Савіцького

У Ставчанах посаду секретаря сільської ради депутати довірили Марії Тимофійчук

 «Вважаю, що люди, які підтримали на виборах в ОТГ кандидатів від УКРОПу, зробили правильний вибір. Укропівці вміють і хочуть працювати. Не можна керуватися власними бажаннями та амбіціями, це –  безвідповідально. Слід завжди шукати компроміс, – зазначив керівник обласної організації партії УКРОП у Чернівецькій області, депутат обласної ради Віталій Ткачук. - Роман Савіцький та Марія Тимофійчук – це люди, які мають великий досвід. Впевнений, що з їх приходом на посади ОТГ почнуть розбудовуватися, тим більше, що вони матимуть підтримку з мого боку, обласних депутатів від УКРОПу. Дякую всім, хто довірив нашим кандидатам працювати на розвиток громад. Це справді висока честь  і водночас величезна відповідальність. Працюватимемо так, щоб виправдати довіру кожного виборця. Ми вас не підведемо! А новообраним секретарям рад у Хотині і Ставчанах бажаю успіху у роботі на благо своїх громад».

Нагадаємо, згідно з інформацією ТВК про результати виборів в  ОТГ області, які відбулися у неділю, 23 грудня 2018 року, політична партія  "Українське об'єднання патріотів - УКРОП" потрапила до четвірки лідерів, які виграли  вибори у чотирьох ОТГ. В Чернівецькій області УКРОП обійшов багатьох політичних важковаговиків.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Звучить дуже смішно-у половині новообраних рад ОТГ, а їх то було аж чотири, і тільки в одну по партспискам.

avatar

Нік

08 січня 2019 12:08