Правий Сектор у Чернівцях отримав у подарунок вантажівку від Козацької обласної варти

Правий Сектор у Чернівцях отримав у подарунок вантажівку від Козацької обласної варти

29.07.2015, 00:27

Сьогодні, 28 липня, Представники Правого Сектору отримали у подарунок від громадського об’єднання Козацька обласна варта вантажний автомобіль Газ 66. Вантажівку планують доставити на передову за тиждень.

Представниця Правого Сектору у Чернівцях І. Макаровська розповіла журналістам, що автомобіль подарували члени громадського об’єднання Козацька обласна варта. У бійців Правого Сектору, які зараз перебувають на передовій, є всього два автомобілі. Працює лише один, у іншого ж – прострілені колеса. Тому бійці будуть дуже раді такому подарункові.

Головна перевага подарованого авто – його всюдипрохідність. Також вантажівка обладнана кунгом.

         Газ 66 попрямує спочатку до Донецької та Дніпропетровської областей.

         Начальник штабу громадського об’єднання Козацька обласна варта І. Федорійчук офіційно передав документи на автомобіль І. Макаровській.

Начальник Козацької варти розповів, що автомобіль був придбаний на кошти членів громадського об’єднання за проханням Правого Сектору. Викупили його у вижницьких підприємців за 80 тис. грн. Автомобіль тиждень тестували у гірській місцевості. За власний рахунок відремонтували бензонасос, карбюратор, замінили шини. Автомобіль готовий до роботи на передовій. І. Федорійчук додав, що Козацька обласна варта щотижня відправляє матеріально-технічну допомогу до АТО.

         І. Макаровська зазначила, що подарований Газ 66 – один із небагатьох автомобілів на передовій, який має офіційні документи.

         Усі, хто хоче допомогти українським бійцям, можуть звертатися у штаб Правого Сектору, що розташований за адресою м. Чернівці, вул. Головна, 27. 

Джерело: molbuk.ua

Правий Сектор у Чернівцях отримав у подарунок вантажівку від Козацької обласної варти (фото) - фото 1

Правий Сектор у Чернівцях отримав у подарунок вантажівку від Козацької обласної варти (фото) - фото 4

Правий Сектор у Чернівцях отримав у подарунок вантажівку від Козацької обласної варти (фото) - фото 3

1