Правоохоронці знайшли організатора захоплення Чернівецької міської ради 2 грудня?

Правоохоронці знайшли організатора захоплення Чернівецької міської ради 2 грудня?

16.01.2014, 14:20

10 січня цього року члену Ради Чернівецької міської організації Політичної партії «УДАР В.Кличка»,  активному члену Штабу національного спротиву Коломійцю О.М. повідомлено про підозру у нібито скоєнні кримінального правопорушення – підбурювання осіб до захоплення приміщення та блокування роботи Чернівецької міської ради 2 грудня 2013 року. Олексій Коломієць також є помічником народного депутата України, голови ЧОО ПП «УДАР В.Кличка» Романа Ванзуряка. 

В облорганізації УДАРу вважають, що повідомлення про підозру, вручене О.Коломіцю - це спроба усунути Олексія Коломійця з політичної арени Чернівецької області. Адже колишній член міськвиконкому, теперішній «УДАРівець» став небезпечним для багатьох посадовців, оскільки неодноразово викривав та разом із командою Чернівецького «УДАРу» перешкоджав корупційним схемам чиновників.

3 грудня на сесії Чернівецької міської ради виступила позафракційний депутат Марина Гаєвська. Вона заявила, що обурена блокадою сесійної зали студентами. Запевнила, що молодими людьми керували депутати з опозиційних партій. Зокрема вона бачила, як настанови студентам давали колишній член виконкому Олексій Коломієць та депутат облради Микола Салагор. Марина Гаєвська запевнила, що звертатиметься до правоохоронців з проханням розглянути дану ситуацію.

Також 3 грудня, під час сесії Чернівецької міської ради, до громади міста із заявою звернулися учасники страйкового комітету студентів міста Чернівці. В ній, зокрема, йшлося, "Заявляємо, що вчорашні події, які пов’язані із організацією блокування Чернівецької міської ради, є політичною провокацією, до якої чернівецький страйком та учасники Чернівецького Євромайдану не мають жодного відношення. Засуджуємо тих організаторів, які, користуючись протестним настроєм студентів, прагнули задовільнити власні політичні амбіції, чим дискредитували ідею Чернівецького Євромайдану".

Сьогодні, 16 січня  2014 року, відбудеться прес-конференція «Справа проти Коломійця – тиск на Майдан  та «зелене світло» корупціонерам». Захід відбудеться о 15.00  у приміщенні Чернівецького обласного осередку Партії за адресою вул. М. Заньковецької, 5.

1


КОМЕНТАРІ (2)

А Салагору не вручили? Чи порешали?  Генерал митник людина багата, квартиру на Кобилянській Михайлішену продав, а особняк шикарний у Лієва купив. Всюди встиг!

avatar

Хара Бара

16 січня 2014 10:34

avatar

Олексій Коломієць

02 грудня 2016 16:01