Демидов не дав Куцаку замести сліди: молодика, який украв носії інформації в офісі Партії регіонів у Чернівцях, швидко затримали

Демидов не дав Куцаку замести сліди: молодика, який украв носії інформації в офісі Партії регіонів у Чернівцях, швидко затримали

12.06.2013, 17:11

9 червня біля 15 години на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що з офісу однієї з політичних партій викрали монітор від комп’ютера та ноутбук.

Виїздом на місце події міліціонери слідчо-оперативної групи Шевченківського РВ встановили, що невідомий шляхом віджиму металопластикового вікна проник в офісне приміщення обласної організації однієї з політичних партій, яке знаходиться на вулиці Міцкевича міста Чернівці, звідки викрав декілька одиниць оргтехніки. Орієнтовна вартість викраденої техніки становить 10 тисяч гривень.

За даним фактом було розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Вжитими оперативними заходам та професійними діями співробітників карного розшуку УМВС, за скоєння даного злочину було встановлено та затримано раніше судимого 27-річного чернівчанина.

Викрадена оргтехніка вилучена. Затриманий перевіряється на причетність до скоєння інших злочинів.

Тривають слідчі дії. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

Як повідомило вчора Магнолія-ТВ.com з посиланням на МВС, невстановлені особи шляхом віджиму вікна проникли до приміщення Чернівецької обласної організації Партії регіонів та викрали монітор LG вартістю 3000 грн. та ноутбук „Самсунг“ вартістю 5000 грн.

На своїй сторінців Фейсбук Максим Бурбак прокоментував новину про те, що обікрали офіс Партії Регіонів.

А офіс знаходиться біля облдержадміністрації. Так просто залізли і поцупили? А може вже вдають кражу, а натомість почали знищувати документи та носії інформації? Йдуть зміни, а Матвій Куцак замітає сліди :) Рукописи не горять!!! P.S. "Какая страна - такой и теракт!" - російське прислів"я.

1