Працівники КУ 'Чернівціміськліфт' висловили недовіру керівнику установи і вимагають від міського голови навести лад  на підприємстві

Працівники КУ "Чернівціміськліфт" висловили недовіру керівнику установи і вимагають від міського голови навести лад на підприємстві

18.11.2019, 23:28

Трудовий колектив КУ "Чернівціміськліфт" звернувся до Чернівецького міського голови з вимогою захистити підприємство від непрофесійного керівника і не дати знищити установу, яка обслуговує левову частку ліфтів у Чернівцях. 

- Сьогодні до мене зовсім випадково потрапив лист трудового колективу з криком в душі та серці щодо конфліктної ситуації між керівником установи та трудовим колективом КУ "Чернівціміськліфт". 

Про це повідомив громадський активіст Ковалец Юрий.

- Дану ситуацію мав би врегулювати мер міста Каспрук О. П. , адже звільнення з установи кваліфікованих робітників може призвести до калапсу у сфері ремонту та обслуговування ліфтового господарства міста Чернівці. Просимо втрутитись в ситуацію та вжити відповідних заходів !!!! - прокоментував оприлюднений документ пан Ковалець. 

1