Працівники кар’єру з добування й переробки гравійно-піщаної суміші у с.Іспас зароблятимуть в середньому 5 тисяч гривень

Працівники кар’єру з добування й переробки гравійно-піщаної суміші у с.Іспас зароблятимуть в середньому 5 тисяч гривень

01.08.2013, 15:49

Відкриття у с.Іспас кар’єру з добування й переробки гравійно-піщаної суміші матиме цілий ряд позитивних наслідків для регіону. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

З представниками підприємства також  успішно обговорено   продаж сировини буковинським будівельним компаніям за прийнятними цінами. Це дасть змогу істотно пожвавити розвиток будівничої галузі в регіоні, а також сприятиме зменшенню кількості випадків несанкціонованих вибірок гравію з річок Буковини. В області будуть створені такі умови, за яких будівельникам буде набагато зручніше та вигідніше купувати якісну сировину, замість того, щоб незаконного добувати її з гірських рік Буковини. «Фірма «Lafarge Щебінь Україна» та французькі партнери дуже зацікавилась цими пропозиціями, і відтепер у цьому питанні ми надійні партнери. Звісно ж, спільно з правоохоронними органами та екологічними інстанціями, адже тут йдеться, у першу, чергу, про збереження природних надр – ренти наших предків – які ми повинні використовувати не лише розумно, але й відповідально.

Йдеться, звісно, також  про соціальну відповідальність французької компанії «Lafarge», створення нових робочих місць із середньою заробітною платою у 5 тисяч гривень тощо.

Будівельні матеріали з Іспаського родовища, яке експерти називають найбільшим в Європі, високої якості. А тепер вони стануть ще й доступнішими у ціні.

1