Працівники буковинських судів гідно виступили на Всеукраїнських змаганнях з міні-футболу

Працівники буковинських судів гідно виступили на Всеукраїнських змаганнях з міні-футболу

08.12.2014, 23:34

Вже вп’яте 8 листопада 2014 року, на території навчально-тренувальної бази «ФК «Динамо» відбулося урочисте відкриття п’ятого турніру з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу «Кубка Феміди». Про це BukNews повідомили у прес-службі апеляційного суду Чернівецької області.

 Буковинці беруть участь у турнірі вже вдруге. Команду ЗФК «Буковина» представляли судді та працівники апарату місцевих та апеляційного судів Чернівецької області а також Чернівецького окружного адміністративного суду. Варто відзначити, що серед 29 команд-учасниць з усієї України наша команда увійшла до десятки найрезультативніших.

На шляху до перемоги нашу команду зупинила поразка в драматичній та напруженій грі в 1/8 турніру. ЗФК «Буковина» поступилася команді з Кіровоградської області «Єлисаветградські орли» з рахунком 2:3.

Зазначимо, що фінал Кубка відбудеться у суботу, 13 грудня. Крім того, після завершення турніру відбудеться товариська гра між  командою судових установ України та ветеранами ФК  «Динамо Київ».

Нагадаємо, турнір з міні-футболу серед суддів та працівників судових установ із розіграшу «Кубка Феміди» проводиться під патронатом Ради суддів України та Державної судової адміністрації України та приурочений до Дня працівників суду.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ось нехай вони грають у фотбол, а судів треба інших.

avatar

Левко

09 грудня 2014 12:35