Повідомлення Чернівецької ОДА та листи любителя живих кролів Мойсова писалися на одному комп'ютері? (оновлено)

Повідомлення Чернівецької ОДА та листи любителя живих кролів Мойсова писалися на одному комп'ютері? (оновлено)

22.11.2011, 15:07

Один уважний читач "BukNEWS" зауважив:) У листів, розісланих головою громадської організації "Спільними зусиллями чернівчан" Василем Мойсовим, як і в повідомленнях Чернівецької ОДА - однакові властивості файла, що може означати, що вони були створені на одному комп'ютері (див. фото). В усіх випадках: "Свойства -автор Bogdan - учреждение - PRESS".

Чи означає це, що й уся кампанія з "масової нелюбові чернівчан до Яценюка" режисувалася і організовувалася у "будинку з левами"? Державними чиновниками, у робочий час. Звісно, і Мальона, і Галиць мають право на власну громадянську позицію. Але, попри усе інше - чи є вони хоча би чернівчанами? У першого заступника губернатора Папієва сім'я, здається, у Києві, начальника управління внутрішньої політики у Чернівці теж привезли. То чи можуть вони вирішувати за городян, яким буде самоврядування у Чернівцях?

Пригадується точно так само  "Українська правда" випадково знайшла підтвердження, що адміністрація президента безпосередньо здійснювала вплив на справу Тимошенко. Встановити це вдалося завдяки проколу, який допустили співробітники Банкової. На свою новину із заголовком "Ще один свідок обвинувачення став на сторону Тимошенко" редакція отримали листа електронною поштою. До нього було прикріплено файл у форматі Word, де містилося спростування: "Інтернет-видання "Українська правда" свідомо спотворило висловлювання екс-заступника Генпрокурора Тетяни Корнякової". 

Редакція зацікавилися походженням цього прес-реліза і от що встановила. Будь-який файл, написаний у програмі Word, може вказувати на своє походження - зокрема, на комп'ютер, де він був створений. Про це мало хто знає, але саме завдяки подібним особливостям текстового редактора "Українській правді" свого часу вдалося довести, що темники часів Леоніда Кучми готувалися політтехнологами Банкової. Отже, якщо відкрити згаданий вище прес-реліз Корнякової у редакторі Word, а потім у верхньому меню натиснути на функцію "файл" і далі обрати закладку "свойства", то можна побачити дивну картину. Так, прес-реліз Корнякової був підготовлений автором user, а сам комп'ютер відноситься до закладу, що ховається за абревіатурою STPU. STPU - це Адміністрація президента України. Схоже, у Чернівцях діють діють так само?



КОМЕНТАРІ (23)

Не вірю. Схоже на провокацію. Не можуть вони так примітивно працювати. Замутка фронтовиків.

avatar

Богдан

22 листопада 2011 11:38

Тільки так і працюють! Примітивно. На рівному місці спотикаються

avatar

Очевидець

22 листопада 2011 12:02

ХА-ХА-ХА! СПРАВДІ СЕНСАЦІЯ! ФРОНТОВИКИ ЩЕ МИНУЛОГО ТИЖНЯ НА ТУСОВЦІ ЗІ СВОЇМИ ЖУРНАЛІСТАМИ В КАБАКУ РОЗПОВІДАЛИ ПРО ЦЕ ВІДКРИТТЯ ЯК ПРО НЕАБИЯКУ УСПІШНО ПРОВЕДЕНУ НИМИ  КОНТРРОЗВІДУВАЛЬНУ ОПЕРАЦІЮ. ТА БУДЬ ЯКИЙ КОМП'ЮТЕРНИК ВАМ СКАЖЕ, ЩО В СВОЙСТВАХ ДОКУМЕНТУ МОЖНА ВПИСАТИ ЗА БАЖАННЯМ ВСЕ ЩО ЗАВГОДНО!

avatar

ВАДИМ ПЕЛИХ

22 листопада 2011 12:03

З цією ж метою вони зібрали журналістів, прикриваючись Днем радіо і телебачення, яке ніколи не святкували і п'янок не організовували. А то ж треба було поділитися успішно проведеною операцією. Я пам'ятаю як попалили Пелеха, який написав листа на "шустер live" від громадськості, то ж кролі вирішили відомстити. Провокація, яка не коштує виїденого яйця

avatar

Іра

22 листопада 2011 12:44

Якщо провели успішну операцію, то чому б не похвалитися? Добре, хоч хтось спроможний її провести. От би і далі так...

 

avatar

Струм

22 листопада 2011 13:13

Таки да, операція дійсно потужна, стільки зусиль пішло, а стаття яка аргументована, треба було мене залучити, я б вам стільки б розкопав, що й не раді будете

avatar

Василь

22 листопада 2011 13:17

пропоную кожному з тих, хто є в списку розсилці ОДА і не видалив цього листа, самим перевірити: http://i30.fastpic.ru/big/2011/1122/ba/36f23c64678030e6a80611c1be477eba.jpg

avatar

гугл

22 листопада 2011 13:56

Знаєте, можна скільки завгодно лаяти кролів. Я їх теж не люблю. АЛЕ НЕСПРОСТОВНИМ ФАКТОМ Є ТЕ, ЩО НАТИСКАЮЧИ НА СВОЙСТВА ВИ ОТРИМУЄТЕ НА МОЙСІВСЬКИХ ЛИСТАХ АВТОР BOGDAN І учреждение - PRESS. І ЦЕ ДОКОНАНИЙ ФАКТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! сАМ ЩОЙНО ПЕРЕВІРИВ. Попалили Онуфрика, то нефіг тепер стрілки на Пелеха переводити. Фальсифікаторів з ОДА до відповідальності!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

БРЕХУН МОЙСОВ

22 листопада 2011 14:09

о, боти з ОДА активізувалися :))працюйте, працюйте, рєбята, бо мальона на премію не впише у відомість :)))))

avatar

спостерігач

22 листопада 2011 14:10

якщо все так легко, і будь-який компютерщик може вписати у "свойства" все, що завгодно, то чого тупий галиць з мальоною це не передбачили?Відповідь очевидна - тому що... недалекі. І нічого тут з теми з'їжджати. Винні - призавайтеся, або хоча б мовчіть. Розумнішими будете виглядати.

avatar

до фальшивого пелиха, який тут пише великими літерами, аби ліпше його бачили

22 листопада 2011 14:14

А Мальона, кажуть, відмовляється прокол коментувати. Каже, що це провокація. Бо що тут скажеш, якщо самі вкакалися. Папай їм по самі помідори всипеть. Це ж треба було таку спецоперацію провалити. Стільки бабла на вітер кинули.

avatar

Мальона

22 листопада 2011 14:30

Я собі уявляю, як зустрічаю у дворі дядю Борю і починаю йому пояснювати, що влада погана, а люди тяжко живуть, бо у "Свойствах файла" написано таке... Дядя Боря уважно мене слухає, а потім співчутливо говорить: "Парєнь, тєбє надо отдохнуть".

Шановні, ви УСІ "балдієте самі від себе".

З Днем Свободи!

avatar

Терапевт

22 листопада 2011 16:16

Гадьониш, ми тому й живемо так погано, бо такі боти як ти продаються за недоїдки з стола папієва і переводять стрілки з гадів, які оболванюють людей. І не треба думати, що дядя Боря такий дурний. Люди все чудово розуміють. Випустили клоуна Мойсова в шароварах, писали за нього  текстики з комп'ютера ОДА, усе для того,  щоб відвернути увагу дяді Борі від того, що ригоанали роблять в Україні. А тепер ще до нашої свободи примазуєтеся. Сам лікуйся, бо люди тебе прокленуть.

avatar

Терапевту

22 листопада 2011 16:41

О! Я ж про це!

Що означає "наша свобода". Ви що її приватизували? Свобода або є для УСІХ, або це вибрики.

І запамятайте (затямте), що добра справа НІКОЛИ не робиться з лайкою ("гадьониш") і з прокльонами-погрозами ("людт тебе прокленуть").

"Дбай про себе і плекай Небесне!"

avatar

До Терапевту 16:41

22 листопада 2011 17:37

як смішно, випише премію, не випише, сам собою не натішися
avatar

спостерігачу

22 листопада 2011 17:48

А вона що зобов'язана всяку дурню коментувати?... Цікаво  скільки бабла викидає Яценюк кожного дня в усіх областях на свою акцію? Газета "Час" не хоче про це написати?

 

avatar

Мальона

22 листопада 2011 17:53

Антонюк думає, що за коментарі в ОДА премії дають? Дурень думкою багатіє... То тільки кролі доплачують, а в кінці тижня - премія

avatar

Василь

22 листопада 2011 17:57

Наша свобода, ваша свобода, докоментувалися, до чого тупі люди тут позбиралися

avatar

Шшшшшшшшшшшшш

22 листопада 2011 18:02

Змістовно поговорили. Головне, що знають тепер, що Мойсов -- казачок-то засланий!

avatar

Резюме

22 листопада 2011 20:24

Брехня не брехня, але це гідна відповідь провокаторам. Тепер Мойсов ніколи вже не відмиється, що він лише лялька в чужих руках. Тінь кинуто і справу зроблено. До того ж це правда. Богдан - це Онуфрик. А прес - це підрозділ, який входить до контори Мальони. Правда, Онуфрика можна лише пожаліти, бо ясно що не він особисто за тим усім стоїть, а Галиць.

avatar

Уважний

23 листопада 2011 11:35

Фігня це, а не гідна відповідь, пожалійте всі себе. Принаймні Мойсов хоч цікаву акцію провів, з живим кроликом, а кролі - з вухом.... смішно, бо свої довгі вуха нікуди не сховають... примітивно воно все виглядало. Якби не Кобевко з Вірною Надією - грош ціна цій акції. А шукати хто за ким стоїть... Подайте в суд, доведіть правду, а то тільки бла-бла-бла...

avatar

Петрович

23 листопада 2011 16:03

Судячи з кількості коментів, відповідь-то непогана. Ви не по акціях судіть. А по фаховості критики, того що відбувається. Навіщо взагалі влаштований увесь цирк з Мойсовим? владі що, нема чого робити? Вправляються в політичних акціях. А ви Петрович (сподіваюся це не ваш бар у вокзала "У ПЕтровича), як поговрити з Мойсовим особисто, будете вражені, кого нині протягують у політику. Це вже показник, бо кадри вирішують все. Фронтовики зробили все красиво, а Богдан-пресс, як завжди...

avatar

Поговоримо з Петровичем

23 листопада 2011 16:51

я не буду судити ні кількість, ні якість коментів, які строчаться з різних таборів, ще забув одну категорію - ображених на владу... І те, що це фігня, а не відповідь - то слів назад не забираю. Знаю Мойсова, і повірте, він нічим не гірший, і не кращий від нашого місцевого політикуму. По красі заходів фронтовиків - я вже висловив свою думку, дитячий садок, дорослі дядьки, а прикриваються молодіжним флеш-мобом. (Бару не маю, а якби й мав, то так по-дебільному не назвав би)

avatar

Петрович

23 листопада 2011 17:36