Посаду Галиця Унгуряну не пропонували, тому він поки що радитиме Папієву

Посаду Галиця Унгуряну не пропонували, тому він поки що радитиме Папієву

23.12.2013, 18:23

Екс-голові Кіцманської РДА Олегу УНГУРЯНУ не пропонували роботу на посаді першого заступника голови Чернівецької ОДА.

Про це Унгурян повідомив кореспонденту molbuk.ua у понеділок.

"Таких пропозицій мені наразі не надходило. Я думаю, всі розуміють, що некоректно нині обговорювати посаду, на якій працює людина. Георгій Галиць крім того, що являється ефективним менеджером, керівником обласного рівня, він є головою фракції ПР в обласній раді. Я вважаю, що він справляється з усіма своїми функціями. Чому виникло таке питання? За законом про державну службу місцеві державні адміністрації передбачають створення кадрових резервів. Насправді я знаходжуся в кадровому резерві якраз на посаду першого заступника голови ОДА", - розповів депутат облради.

Раніше у місцевих ЗМІ з’явилася інформація про те, що Олегові Унгуряну запропонували працювати на посаді першого заступника голови ОДА. Нині на цій посаді перебуває Георгій Галиць.

Нагадаємо, минулого тижня після виступу Олега Унгуряна на Антимайдані в Києві, його звільнили з посади голови Кіцманської РДА. Згодом Унгуряна призначили радником губернатора Михайла Папієва.

Голова Чернівецької ОДА Михайло Папієв на апаратній нараді повідомив, що Олег Унгурян (екс-голова Кіцманської РДА) призначений на посаду радника голови ОДА. Про це йдеться на сторінці облдержадміністрації у соцмережі Facebook

Нагадаємо, Олег Унгурян після звільнення з Кіцманя заявив molbuk.ua, що чекає на підвищення.

Джерело: molbuk.ua

1