Посадовця управління освіти у Чернівцях судитимуть за хабар у 230 тисяч

Посадовця управління освіти у Чернівцях судитимуть за хабар у 230 тисяч

19.09.2017, 13:12

Чернівецька місцева прокуратура передала до суду кримінальне провадження за обвинуваченням керівника одного з структурних підрозділів управління освіти Чернівецької міської ради у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернівецької області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що посадовець вимагав від суб’єкта господарювання 230 тис. грн. неправомірної вигоди за сприяння у виграші державних закупівель, оголошених одним із управлінь Чернівецької міської ради, що складало 10% від загальної суми тендеру.

Нагадаємо, 16 березня 2017 року працівники Чернівецької місцевої прокуратури спільно з співробітниками Чернівецького відділу поліції затримали вказану службову особу під час отримання 30 тис. грн. неправомірної вигоди.

1


КОМЕНТАРІ (2)

це суд буде визначати ...докі суд не встановив цього факту то є припущення слабких на голову ...такого у европейской крайні є наклеп .

avatar

Бретор

19 вересня 2017 16:08

Бретору: Читайте два останні абзаци. Поліція лише повідомляє встановлені ними факти. Ви сподіваєтеся, що із судом домовляться? Дуже некоректним є ваше зауваження про слабких на гоову, воно не до честі  і не до суті в полеміці.

avatar

Спокійна

20 вересня 2017 08:29