Попри  нашу обмеженість і недостойність, Господня любов до нас безмежна, - Іван Мунтян

Попри нашу обмеженість і недостойність, Господня любов до нас безмежна, - Іван Мунтян

04.05.2013, 18:17

Дорогі краяни!

Настає цей визначний, найбільший для кожного християнина День – коли людство було спасенне ціною життя Сина Божого.

Очевидно, що ми досі не усвідомили величини цієї жертви. Немає сумніву, що ми її не гідні. Але безперечно також і те, що попри  нашу обмеженість і недостойність, Господня любов до нас безмежна.

Тож бажаю вам, земляки, нехай Божа ласка сходить на вас щодня і щохвилини. Будьте вартими її, тіште одне одного добром – і втішите Господа. Будьмо лагідними до ближнього і твердими у вірі і переконаннях, біймося засмутити Отця Небесного, будьмо невтомними у прагненні стати гідними Його милості.

Любові вам, здоров’я, усіляких щедрот і щирого спілкування у родинному колі.

Нехай Христос, Який воскрес, воскресне у кожному серці і дає надію на вічне життя.

Христос воскрес! Воістину воскрес!

З повагою

голова обласної організації партії ВО «Батьківщина»    Іван Мунтян

1


КОМЕНТАРІ (3)

 Як гарно, правильно і справедливо сказано. Дякуємо Іване Миколайовичу за привітання. Будемо старатися своїми діями, помислами  бути гідними ласки Господньої.

avatar

Партійці Вижниччини

05 травня 2013 12:43

Бачив як Яценюк приїхав в Чернівці на акцію "Вставай, Україно!" автомобілями вартістю ~ 90тис $. ВО "Батьківщина" завжди славилася продажністю, міська та обласна ради Чернівців повні "ТУШОК" - ці вибори були у 2010році. У Верховній Раді (2012р.) також постійно ряди "ТУШОК" поповнюються. Як попередники, так і Яценюк продавали місця в прохідному списку за гроші. Люди на мітингах говорять, що Мунтян розвалив Чернівецьку Батьківщину. Але я думаю, що люди самостійно тікають, бачачи та оцінюючи всю ситуацію в цій організації.

avatar

Viktor

05 травня 2013 13:07

Пане Вікторе, ви що заготовили тільки один коментар  і сунуте його всюди де доречно і недоречно. Ви хоч інформацію, що вище подається читаєте? 

avatar

До Віктора

05 травня 2013 20:28