Попеску ще п'ять років сидітиме у Верховній Раді. Романюку поки що нічого не світить?

Попеску ще п'ять років сидітиме у Верховній Раді. Романюку поки що нічого не світить?

04.12.2012, 14:48

ЦВК визнала Івана Попеску та Іштвана Гайдаша обраними народними депутатами за виборчим списком Партії регіонів (№№ 73 та 74 відповідно) замість Ірини Акімової та Андрія Клюєва, які відмовилися від депутатських мандатів (№№ 6 та 4 відповідно).

Як передає видання for-ua.com, відповідне рішення було ухвалено 3 грудня на засіданні ЦВК. ЦВК визнала А.Клюєва та І.Акімову такими, що відмовились від депутатських мандатів, на підставі їхніх власних заяв. Відповідно до законодавства, до Верховної Ради 7-го скликання проходять наступні у виборчому списку – І.Попеску та І.Гайдаш.

Таким чином у Верховній Раді буде вже чотири представники Партії регіонів від Буковини - мажоритарники Геннадій Федоряк і Артем Семенюк, списочники Ян Табачник та Іван Попеску.

Іван Попеску народився 16 квiтня 1964 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, член Партії регіонів, проживає в селі Нижні Петрівці Сторожинецького району Чернівецької області, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 73.

У списку регіоналів до Верховної Ради Іван Попеску був 73-й, Микола Романюк - 92-й.

Під час розгляду антиукраїнського "мовного" закону про засади державної мовної політики, виявилось, що то не тільки Колісниченко та Ківалов продали Україну. Серед авторів цього закону значиться шість осіб і серед них депутатка Чернівецької обласної ради від партії регіонів, помічник-консультант депутата-регіонала Івана Попеску Ауріка Божеску.

На фото: Попеску і Колесніченко

1