Понад десять молодих гуртів виступили на площі Філармонії на підтримку Віталія Ткачука

Понад десять молодих гуртів виступили на площі Філармонії на підтримку Віталія Ткачука

13.10.2012, 15:55

 Днями на площі Філармонії понад десяток молодих чернівецьких гуртів виступали на підтримку кандидата у народні депутати по 201-му округу Віталія Ткачука. Як говорить сам Віталій це його принципова позиція – в усіх концертах, які він організовує, беруть участь тільки молоді чернівецькі гурти та виконавці.

–                    Така моя позиція і я переконаний, що вона правильна. Адже талановиту молодь у Чернівцях ніхто не підтримує, цим одарованим гуртам навіть немає де показати свої уміння. Це не говорячи про те, що вони не мають можливості записувати свої пісні на професійних студіях. Гадаю, що завдяки подібним концертам хлопці та дівчата набираються досвіду, отримують визнання та можуть заявити про свої таланти, - сказав кандидат у депутати та додав, що підтримувати талановиту молодь – його безпосередній обов’язок, як молодого, перспективного та енергійного політика майбутнього покоління, - цитує прес-служба слова кандидата у народні депутати.

Нагадаємо, що раніше Віталій Ткачук заявляв, що не буде привозити у Чернівці нікого із зірок українського, російського чи зарубіжного шоу-бізнесу для того, щоб організовувати концерти у свою підтримку. Він пояснив: «не бачу жодного сенсу витрачати десятки, а то й сотні тисяч гривень на зірку, яка вже й без того має достатньо грошей та слави. Краще ці кошти вкласти у молоде покоління, дати можливість виступити молодим і талановитим гуртам, виконавцям. Таких надзвичайно багато у Чернівцях і усі вони потребують підтримки».

Відеоролик з концерту на площі Філармонії Ви можете переглянути за цим посиланням: http://www.youtube.com/watch?v=rr-MCJig_bo

 

1


КОМЕНТАРІ (3)

парень хоть куда

avatar

you tube

13 жовтня 2012 11:21

Виходить він один заслуговує отримати той мандат, бо один чесно веде кампанію. За Михайлішина все роблять київські технологи за гроші Фірташа, на Федорука працює опозиція і авторитет Юльки. А цей чоловік сам організовує кампанію, робить що може. То, виходить, він і є та альтернатива їм обидвом. Бо один - ставленик олігархів, а другий - старий політик. Але народ в нас дивний, не бачить очевидних речей. Фактично Ткачук один паше  на виборах, а інші покладаються або лише на технології і фальсифікаці, або на стару популярність. А де їхня робота? Дурні будуть чернівчани як не прокинуть обох і не виберуть собі Ткачука. Але нічо, Вєталь. Ти ще молодий. Показав ти себе класно, навіть якщо не виберуть, то потім згадають, коли ці два їх кинуть. І прийдуть до тебе.

avatar

Рачук

13 жовтня 2012 14:47

Оооооооо, дуууууууууже "чесно"... Шось би хтось ше говорив:

http://v-yashan.vkursi.com/4378.html

avatar

Діагностик

14 жовтня 2012 01:06