Понад 60 резервістів вирушили з Чернівців на збори до навчального центру Львівської області

Понад 60 резервістів вирушили з Чернівців на збори до навчального центру Львівської області

17.10.2019, 18:52

Протягом місяця чоловіки відновлюватимуть навички та здобуватимуть нові, найбільш затребувані на сьогодні, військово-облікові спеціальності.

         За час зборів за резервістами зберігається робоче місце та середньомісячна зарплата,  вони отримують добові та виплати відповідно звання, посади та терміну перебування в частинах. Також вони забезпечується військовою формою із знаками розрізнення, харчуванням, проживанням та медичним обслуговуванням.

         У разі укладання контракту на проходження служби в резерві з командиром обраної військової частини, резервіст матиме більше грошове забезпечення, а у випадку мобілізації призиватиметься саме до цієї частини.

         Укладання контракту в резерві дає можливість успішно просуватися по службі, отримувати чергові військові звання та підвищувати кваліфікацію, а головне – готовність в будь який час захистити свою державу. 

         Від початку року навчальні збори у військових частинах пройшли понад 800 буковинців. При цьому до виконання завдань в районі операції Об’єднаних сил резервісти не залучаються. 

         Для отримання додаткової інформації про службу у військовому резерві звертайтеся до Чернівецького ОВК за адресою: вул. О. Кобилянської, 32, або військових комісаріатів, за місцем перебування на обліку.

          

1