Поміняли сидіння та злагодили підлогу: у комунальному кінопалаці 'Чернівці' ремонтують великий зал (ФОТО)

Поміняли сидіння та злагодили підлогу: у комунальному кінопалаці "Чернівці" ремонтують великий зал (ФОТО)

11.12.2017, 19:27

Вже другий тиждень у кінопалаці "Чернівці" у великому залі немає показів фільмів. Причина – ремонт глядацького залу.

- У нас зараз покази відбуваються тільки у малому залі. Великий ремонтуємо. Ці роботи планові, вже досить давно думали щось змінити, осучаснити зал. Проблема була у фінансування. Зібрали певну суму, яку вистачає для частини роботи. Вирішили почати із заміни сидінь та ремонту підлоги. Попередні сидіння прослужили 30 років, їх давно пора було міняти, - розповів кореспонденту molbuk.ua Руслан ЗВАРУН, директор кінопалацу "Чернівці".

Наразі у великому залі вже встановили нові сидіння – бордового кольору і зі спеціальним місцем для напоїв, чого раніше не було. Заміну проводили поступово.

- Спочатку міняли певними секторами, проводили роботи вночі, а вдень ще транслювалися фільми. Коли дійшли до більших масштабів роботи – закрили зал на деякий час. Підлогу також "освіжили", чекаємо, щоб висохла фарба, і можемо відкривати зал, -додав директор. 

- Наразі ще залишилося докласти перших три ряди крісел і останній ряд - дивани. Потім усю підлогу застелити ковроліном. 

У кінотеатрі попередньо повідомляють, що відкриються планують вже цього четверга, і глядачі матимуть змогу переглянути прем’єру "Зоряних війн" вже в оновленому залі. Також розповідають, що на цьому ремонт залу і самого кінотеатру не завершать. У плані – додати сидіння останнього ряду та встановити пандус при вході у будівлю кінотеатру.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.
Світлина від BukNews.

- Може поставимо в останніх рядах диванчики для пар. Про пандус думаємо давно, скоро вирішимо і це питання. Думаю, решту робіт перенесемо на весну, адже на них ще потрібно зібрати певну суму грошей. Складно інтегрувати щось нове у стару будівлю, та старатимемось як можемо осучаснити кінотеатр. Конкуренція росте, глядачі вибагливі і хочуть хороших умов, -додає директор кінотеатру.

Після відкриття кінозалу дирекція кінотеатру вирішить питання із включенням у програму фільму "Кіборги". Кажуть, через ремонтні роботи його не транслювали, та планують це виправити згодом.

Джерело: molbuk.ua

Світлина від BukNews.

 

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

Світлина від BukNews.

1