Померла Валерія Фірсанова. Депутати місцевих рад від політичної партії «Фронт змін» та члени облорганізації партії ВО «Батьківщина» з глибоким сумом сприйняли цю звістку

Померла Валерія Фірсанова. Депутати місцевих рад від політичної партії «Фронт змін» та члени облорганізації партії ВО «Батьківщина» з глибоким сумом сприйняли цю звістку

12.12.2011, 16:22

Як стало відомо molbuk.ua, сьогодні вночі на 84-му році життя у Чернівцях померла Валерія Фірсанова, яка 5 разів обиралася депутатом Чернівецької міської ради.

Вона була одним з найактивніших і найвідоміших діячів громадського руху Чернівців років незалежності України. Валерія Герасимівна впродовж п’яти скликань обиралася депутатом Чернівецької міської ради, очолювала низку громадських організацій. Була головою обласної громадської організації "Російське культурне товариство ім. академіка А.Д.Сахарова".

Перших чотири скликання була депутатом міськради від Народного Руху України.

Останнє своє скликання (2006-2010) була депутатом міськради від "Нашої України".

На виборах 2010 року до міськради висувалася від ВО «Батьківщина».

Валерія Фірсанова завжди була одним з найактивніших депутатів міської ради, членом багатьох депутатських комісій, які створювалися для розв’язання проблем міста і городян, мала репутацію борця за права малозабезпечених.

Останнім часом організувала та вела у приміщенні "Українського Народного Дому в Чернівцях" дискусійний політичний клуб.

Джерело: molbuk.ua

Депутати місцевих рад від політичної партії «Фронт змін» з глибоким сумом сприйняли звістку про смерть Валерії Герасимівни Фірсанової, людини надзвичайної порядності, чесності, відповідальності.

Понад 20 років Валерія Герасимівна Фірсанова була депутатом Чернівецької міської ради, відстоювала інтереси мешканців, ініціювала важливі для міста та чернівчан питання, завжди брала активну участь в роботі депутатських комісій. Жодне звернення, жодна проблема городян ніколи не залишались поза увагою Валерії Герасимівни. Співчуття і розуміння завжди знаходили чернівчани в її особі. Активною і небайдужою залишалась Валерія Фірсанова і до останніх днів.

Вічна пам”ять цій добрій людині, земля пухом.

 

Чернівецька обласна організація партії ВО «Батьківщина» глибоко сумує з приводу непоправної втрати для міста – смерті дуже порядної людини, багаторазового депутата Чернівецької міськради, викладачки Чернівецького національного університету, відомої громадської діячки

Валерії Герасимівни Фірсанової.

Бездоганна репутація Валерії Герасимівни і її безкорисливе служіння людям і Україні завжди будуть прикладом для всіх…

Хай земля їй буде пухом. Світла пам’ять!