Помер військовий з Буковини, що постраждав у ДТП під Харковом

Помер військовий з Буковини, що постраждав у ДТП під Харковом

25.05.2016, 01:00

Сьогодні у військовому шпиталі в Харкові помер буковинський військовий, старший лейтенант Іван Іліка.

Як повідомляє сайт gromadski-news.com, чоловік так і не вийшов з коми, в якій перебував після отриманих в ДТП травм.

Інформацію про смерть військового підтвердив також начальник Харківського медіа-центру Міністерства оборони України полковник Дмитро Горбунов. За його словами, військові лікарі Харківського шпиталю робили все можливе, однак врятувати життя Івана не вдалося.

- З болем дізнався про трагічну смерть глибочанина Івана Миколайовича Іліки, - написав у ФБ Г. Ванзуряк - голова Глибоцької обєднпної територіальної громади, - Щирі співчуття у зв’язку з цією непоправною втратою дітям, дружині, батькам, родині і всім, хто знав і працював разом. Для всіх він залишиться принциповою і чуйною людиною, яка вірно захищала і служила Україні. Вічна память і шана герою!
 
Нагадаємо, Іван разом з чотирма побратимами потрапив у масштабне ДТП у п’ятницю, 20 травня 2016 року. Близько 4-ї години ранку, в районі селища Коротич сталося масштабне ДТП. Рухаючись по трасі Київ-Харків-Довжанський, водій автомобіля КІА з невідомих причин не впорався з керуванням і зіштовхнувся з "ВАЗ-2104", а потім ще й з "ВАЗ-21061". У результаті аварії загинув 61-річний водій іномарки та 28-річний водій"четвірки". Крім того, 36-річний водій "ВАЗ-21061" і четверо пасажирів отримали травми різної тяжкості – їх доправили до лікарні.

Іван Іліка – з м. Глибока, півтора року відвоював на фронті на війні. Ще місяць тому військовий Місяць приїжджав додому у відпустку. Його сестра служить прапорщиком в Чернівецькому прикордонному загоні.

Наразі вирішується питання доправлення тіла Героя Івана Іліки з Харкова на Буковину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буковинський військовий, який вже півтора року на війні, потрапив у масштабну ДТП під Харковом

1