Політтехнолог Ляшка перехрестив нардепа-буковинця у 'грека' Бурбаки, оголосив красунчиком і улюбленцем українських жінок, а заодно потенційною тушкою

Політтехнолог Ляшка перехрестив нардепа-буковинця у "грека" Бурбаки, оголосив красунчиком і улюбленцем українських жінок, а заодно потенційною тушкою

14.05.2013, 18:57

Информацию о том, что на этой неделе состоится сильный «тушкопад» сообщает ТВ Прихована правда со ссылкой на «одного из известных политтехнологов в Украине» заместителя главы Радикальной партии Олега Ляшко Андрея Лозовой. По его информации, именно на этой неделе снимут свои маски очередные «тушки». Вот, что он сообщает на своей официальной странице в Фейсбук:

«Итак, на этой неделе будут новые тушки. Кто конкретно – точно станет известно в четверг-пятницу. Завтра на заседании ВР ни одной новотушкованой фамилии мы не услышим, поскольку регионалам важны голосования за евроинтеграционные законопроекты. Поэтому парламентское большинство будет избегать конфликтов.

Смех и слезы – Риги стали горячими «евроинтеграторами», им действительно она нужна, потому что это единственный путь к независимости внутренней олигархии от российского бизнеса, который однозначно победил бы в войне капиталов – значит только геополитическим вектором власть может спасти олигархов.

Относительно фамилий потенциальных тушек. Есть большая вероятность, что ими станут следующие персонажи:

Фаермарк, Дзендзерський, Донец, Бурбаки, Петренко, Павелко, Купрейчик. Все из фракции «Батькивщина».

(...)

А ось як в інформації представили нардепа-буковинця. Про те, що автор допису мав на увазі саме чернівецького депутата засвідчує розміщена на сайті фотографія. 


Красавчик Бурбаки «любимец» украинских женщин тоже уже на чемоданах?

Источник: Власти.нет

http://vlasti.net/news/166325

"Достовірні джерела", чиї слова швидко поширюються в Інтернеті, стверджують, що найближчим часом близько десятка "тушок" підуть з "Батьківщини" до партії влади. Серед них називають прізвища буковинців Максима Бурбака і Павла Петренка.

- Написи на парканах я не коментую, - сказав molbuk.ua народний депутат Максим Бурбак. - У тексті, який поширюють, навіть моє прізвище вказано неправильно. Я завжди буду діяти так, як вирішить фракція і у відповідності до зобов’язань перед людьми, які ми брали на себе перед виборами.

Максим Бурбак зауважує на тому, яку значну увагу з боку журналістів провладних телеканалів викликало засідання фракції "Батьківщини" у понеділок. Каже, вони очікували сенсації.

- Нині ведеться активна робота з розколу найбільшої опозиційної фракції "Батьківщини" на кілька дрібних, - розповідає нардеп. - Адже з меншими групами легше буде домовлятися. У нашій фракції є певні дискусії, виникають питання, але їх вирішуємо. Розколоти "Батьківщину" поки не вдається, але різноманітні чутки розпускаються. Що ж до мене, то радий, що згадали моє прізвище. Це означає, що мене помічають, що те, що роблю — роблю правильно.

1


КОМЕНТАРІ (4)

Ай да Макс, ай да молодец !
avatar

14 травня 2013 14:40

Хтось довіряє інфі від Ляшка?!

avatar

Натурал

14 травня 2013 16:06

Для кого маладєц, а для кого засранєц

avatar

14 травня 2013 16:20

Ляшко - это тот же Москаль, только без погон
avatar

Каспрук

14 травня 2013 20:52