Убивство 33-річного чернівчанина, якого застрелили на вулиці Воробкевича, пов'язують з боротьбою за ринки наркотиків, канали наркотрафіка і контрабанди сигарет

Убивство 33-річного чернівчанина, якого застрелили на вулиці Воробкевича, пов'язують з боротьбою за ринки наркотиків, канали наркотрафіка і контрабанди сигарет

04.04.2020, 22:12

Невідомий зловмисник пострілом смертельно травмував 33-річного чернівчанина. На місці злочину працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Чернівецькій області, Шевченківського відділення поліції, рота поліції особливого призначення, поліція охорони та патрульні поліцейські.

 Правоохоронці встановили, що сьогодні, 4 квітня, у місті Чернівці на вулиці Воробкевича невідома особа завдала вогнепальне поранення в живіт місцевому жителю. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де він помер під час надання медичної допомоги.

 Наразі співробітники поліції оглядають місця подій, опитують свідків та очевидців злочину та розшукують нападника.

 За вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєння такого злочину винній особі загрожує до 15 років позбавлення волі.

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області
 
Цензор.НЕТ повідомляє, що загиблий - Евгений Бошан, известный по кличке Пача. Среди версий - борьба за контрабанду наркотиков и сигарет в ЕС та публикует эксклюзивное видео перестрелки.
 
Как слышно в разговоре, происшествие произошло напротив дома №33 по улице Воробкевича.

Видно, что пострадавшего погрузили в близ стоящий автомобиль и увезли.

По информации Цензор.НЕТ , расстрелян из автоматического оружия прямо на улице Евгений Боршан, 1987 года рождения. Его доставили в больницу, но он получил пулю в живот и умер на операционном столе.

По неофициальным данным, Боршан был известен в некоторых кругах по кличке Пача.

Ряд источников связывает это убийство с борьбой за рынки наркотиков в Черновицкой области и за каналы наркотрафика и контрабанды сигарет из Украины в Евросоюз. 

Источник: https://censor.net.ua/v3186817
 
1