Поліція розслідує крадіжку великої суми грошей з автомобіля Василя Продана

Поліція розслідує крадіжку великої суми грошей з автомобіля Василя Продана

15.11.2021, 20:18

У Чернівцях правоохоронці розслідують інцидент із крадіжкою грошей з автомобіля депутата Чернівецької міськради Василя Продана.

Як повідомили кореспонденту molbuk.ua у прес-службі Головного управління Нацполіції в області, наразі силовики проводять заходи, спрямовані на розкриття цього злочину.

"Є звернення одного із жителів міста про те, що невідома особа з його автомобіля у п’ятницю викрала грошові кошти. Для з’ясування всіх обставин події на місце виїхала слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління Нацполіції", – повідомили у прес-службі.

"Наразі відомості про даний факт внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією, передбаченою статтею 185 ч.4 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена у великих розмірах). Наразі поліцейські проводять заходи, спрямовані на розкриття цього злочину. Досудове розслідування триває", – додали у прес-службі.

Зловмиснику, який вчинив цей злочин, "світить" покарання у вигляді позбавлення волі терміном від п’яти до восьми років.

molbuk.ua

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:   Нардеп Оксана Продан повідомила, що з Грузії їй повернули вкрадений джип

Вкрадений автомобіль нардепа Оксани Продан досі не знайшли

Оксана Продан заявила про крадіжку автомобіля на виконання партійного темника за «карт-бланш» при розгляді бюджету?

Якби крадіжки машини не було, то її варто було вигадати: Оксана Продан з президентської фракції не позбавляла нардепа Новинського недоторканості 

Почалося: у нардепа Оксани Продан украли новенького джипа за мільйон гривень

1