Поліція підтвердила загибель чотирьох жінок у ДТП на Буковині, Каспрук назвав прізвища

Поліція підтвердила загибель чотирьох жінок у ДТП на Буковині, Каспрук назвав прізвища

14.03.2018, 16:24

Ще одна потерпіла на даний час знаходиться в лікарні. Поліція з’ясовує причини та обставини трагічної автопригоди.

Близько 10-ї години ранку 14 березня на трасі у селі Новий Киселів сталося зіткнення вантажного автомобіля «МАН» і легкового «Хюндай Елантра». За попередньою інформацією, 58-річна жінка-водій легковика намагалася здійснити розворот з правого ряду. Не врахувавши дорожньої обстановки, вона допустила зіткнення з вантажівкою, що рухалася у попутному напрямку в лівому ряду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗМІ: На трасі у межах Нового Киселева поблизу Чернівців у трагічній ДТП загинули 4 осіб

 На момент аварії в легковому автомобілі знаходилися п’ятеро жінок, віком від 58 до 70 років. Внаслідок зіткнення троє з них, в тому числі і водій авто, від отриманих травм загинули на місці пригоди. Ще одна потерпіла померла в кареті «швидкої» по дорозі до лікарні. Зі струсом головного мозку та переломом кісток носа медики госпіталізували 70-річну пасажирку легковика.

 На даний час поліція встановлює всі обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди та закликає водіїв бути обережними за кермом і дотримуватись Правил дорожнього руху.

Матеріал з фото (відео) за посиланням https://goo.gl/z1P6ku

 Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук назвав прізвища чотирьох осіб, які загинули сьогодні у дорожньо-транспортній пригоді у Новому Киселеві.

Про це він повідомив на власній Facebook-сторінці.

За його інформацією, у жахливій ДТП загинули Ольга Степанівна Микитейчук, Тамара Йосипівна Терент'єва, Світлана Петрівна Клевчук та Галина Леонідівна Морквас.

Як раніше повідомлялося, усі вони працювали на Чернівецькому хімічному заводі.



 Усі четверо загиблих у трагічній дорожньо-транспортній пригоді поблизу Чернівців, були співробітницями Чернівецького хімічного заводу. Про це стало відомо кореспонденту molbuk.ua

Міський голова Чернівців Олексій Каспрук на своїй Facebook-сторінці висловив співчуття рідним загиблих. Він зазначив, що загиблі - "люди, які вчили його життю" (як відомо, з 1996 по 2000 роки Каспрук працював інженером, а пізніше - економістом Чернівецького хімзаводу, - molbuk.ua).

1