Поліція Чернівецької області розслідує обставини самогубства двох  молодих людей, які стрибнули з семиповерхівки  у Сторожинці

Поліція Чернівецької області розслідує обставини самогубства двох молодих людей, які стрибнули з семиповерхівки у Сторожинці

16.02.2019, 15:30

Як відомо, сьогодні поблизу недобудованої будівлі у Сторожинці виявлено двох  молодих людей з тілесним ушкодженнями, характерними для падіння з висоти.

Про це повідомив відділ комункації поліції Чернівецької області.

Зазначається, що один з хлопців був без ознак життя. Інший знаходився без свідомості. Поліцейський відразу викликав швидку та повідомив про подію на спецлінію “102”. На місце відразу виїхала СОГ Сторожинецького ВП.

“У ході першочергових слідчих дій встановлено, що юнаки намагалися покінчити життя самогубством, стрибнувши з 6-го поверху недобудови. Потерпілі є мешканцями Сторожинеччини. Загиблий 2000 року народження. Травмована особа – 2002 року народження”, – йдеться у повідомленні.

На місце події направлені працівники ювенальної превенції місцевого відділу поліції та обласного управління. Факту їх участі в "групах смерті" не підтверджено. Додатково стало відомо, юнаки між собою товаришували та обговорювали ідею вчинення самогубства. Постраждалі на обліках в правоохоронних органах та соціальних службах не перебували. 

Поліцією вилучені записки, які вони залишити після свого вчинку. Дані речові докази долучено до матеріалів кримінального провадження. 

За фактом самогубства відкрито кримінальне провадження. Досудове слідство триває.

Поліція встановлює причини та обставини трагічного випадку.

1


КОМЕНТАРІ (1)

а забудовник не повинен охороняти об'єкт, щоб не було таких випадків, чи може і записки він організував щоб його не тягали , мол все одно хотіли суєциду я тут при чому, хата з краю мєнтам башляю!

avatar

123

17 лютого 2019 06:36