Поки поліція вивчає підробку документів, у Чернівцях вже анонсували перше засідання суду щодо фірми-управителя, яку нав’язали чернівчанам

Поки поліція вивчає підробку документів, у Чернівцях вже анонсували перше засідання суду щодо фірми-управителя, яку нав’язали чернівчанам

15.02.2019, 13:45

У Чернівцях 18 лютого у Чернівецькому окружному адміністративному суді розпочнеться слухання справи щодо скасування рішення конкурсної комісії, згідно з яким приватну компанію "Єврокомунбуд" було призначено управителем житлових будинків.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомила юристка Тетяна Шепелько, пише molbuk.ua

Вона зазначила, що підприємство нечесно виграло конкурс, а "конкурсна комісія і виконком недобросовісно віднеслись до своїх обов'язків або ж зумисне діяли всупереч закону, інтересів чернівчан задля збагачення кількох наближених до депутатів і їх помічників осіб"

"Тепер маємо управителів, які тотально не виконують послуги з утримання наших будинків, але брутально витягують кошти з наших кишень, грабують державну скарбницю, використовуючи інструмент субсидій. Долучайтеся до розгляду цієї справи! Вчимося відстоювати свої права та боротися з беззаконням і корупцією! Для участі в судовому засіданні необхідно при собі мати паспорт", - написала Т. Шепелько.

Початок засідання о 9.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях поліція розслідує справу фірм-управителів: їх підозрюють у підробці документів



Раніше повідомлялося, що скандальна приватна фірма, близька до оточення фракції "Рідне місто", стала управителем сотень житлових будинків із порушеннями умов конкурсу та ймовірними зловживаннями посадовців.

1