Поки не пригрозили запалити шини на кільці під Хотином, Гах не перехрестився

Поки не пригрозили запалити шини на кільці під Хотином, Гах не перехрестився

12.09.2021, 13:14
Тільки після відкритого конфлікту, появи на в’їзді у м.Хотин автомобільних шин і погроз їх підпалити на знак протесту проти жахливого стану цього  транспортного кільця, яке знаходиться на дорозі Н-03 Житомир - Чернівці, про що довідалася вже вся Україна, Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області звернулась до підприємства ТОВ «ЕДБ» з проханням забезпечити елементарний проїзд автотранспорту на кільці. 
 
«Шини протестувальники так і не запалили. Хоч багато водіїв цікавилися: «Коли ж палити будете?». Пропонували сірники», - додали у виданні Хотинські вісті.
 
 
 Будівельний майданчик «ЕДБ» знаходиться недалеко від транспортного кільця у Хотині. Оскільки ТОВ «ЕДБ» наразі ремонтує 3 ділянки дороги Р-63/Н-03/ Вартиківці - КПП «Сокиряни» з під’їздами до КПП «Росошани» та Кельменці», то, зважаючи на численні проблеми з проведення тендерної процедури на ремонт даної ділянки дороги, її аварійного стану та враховуючи соціальну напругу і численні скарги від учасників дорожнього руху, для якнайшвидшого розв'язання даної проблеми і недопущення соціального вибуху, логічним було звернутися по допомогу саме до цієї організації. 
 
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
 
Підприємство одразу ж погодилось допомогти, адже знає про аварійну ситуацію на цьому кільці. Працівники «ЕДБ», щебнем та відфрезованим матеріалом, вирівняли дорожнє полотно, аби забезпечити більш комфортні умови для проїзду. Усі роботи організація виконала за ВЛАСНИЙ РАХУНОК. Крім того, ТОВ «ЕДБ» пообіцяло забезпечувати нормальний проїзд на цьому кільці до початку основних ремонтних робіт.
 
 
До слова, ТОВ « ЕДБ» також брало участь у відкритих торгах щодо ремонту кільця у Хотині. Однак тендерна процедура вкотре затягується через численні скарги одного із учасників. Наразі підрядник ще отстаточно не визначений. Замовник ремонтних робіт - ДП "ФІНІНПРО".
 
1