Покарати міністрів Чернівцями не вдалося

Покарати міністрів Чернівцями не вдалося

10.11.2011, 18:27

Міністри ослухались Януковича. Ніхто з них не залишився в Чернівцях, незважаючи на наказ Президента.

Міністр охорони здоров'я, кому найбільше дісталося на горіхи від Президента - Олександр Аніщенко, стовідсотково у Чернівцях буде! Про це нам сказав начальник Головного управління охорони здоров'я облдержадміністрації Ігор Шкробанець. Щоправда, лише завтра ввечері. І приїде для того, аби обговорити з медиками реформування цієї галузі на Буковині.

- Для того, щоб була дискусія, для того, щоб не тільки Міністр розказав бачення розвитку медичної галузі в Україні в цілому, на Буковині зокрема, а й вислухати думку громадськсті. Міністр планує завтра ввечері прибути до Чернівців і пробути тут 3 дні, - сказав Ігор Шкробанець, начальник ГУ охорони здоров'я облдержадміністрації.

Коли приїдуть інші міністри до Чернівців і чи приїдуть взагалі, а, може, вони і досі перебувають тут - цілковита таємниця.

Нагадаємо, під час вчорашнього візиту Президент публічно насварив міністрів та не дозволив повертатися до столиці.

- Зустрітись із людьми, з фахівцями. Сідайте. З працівниками аграрного сектору, послухати їх, почути. Онищенко! Де був? Залишайтеся тут на два дні і щоб я нікого в Києві не бачив до кінця тижня, - заявив Віктор Янукович.

Джерело: citi.cv.ua