Артема Семенюка вдруге зловили на кнопкодавстві

Артема Семенюка вдруге зловили на кнопкодавстві

19.03.2013, 23:44

Прес-служба “Батьківщини” оприлюднила фото-звіт, на якому депутати провладної більшості порушують принцип персонального голосування. У повідомленні відзначено, що фото зроблені під час пленарного засідання 19 березня.

У “кадр” опозиціонерам потрапили: Станіслав Мельник (Партія регіонів), який голосував за Андрія Селіварова (Партія регіонів), Олександр Онищенко (Партія регіонів) , який голосував за себе та за Миколу Рудьковського (Партія регіонів), Геннадій Васильєв (Партія регіонів), який голосував за Олександра Васильєва (Партія регіонів), Тетяна Бахтєєва (Партія регіонів), яка голосувала за себе та Бориса Колеснікова (Партія регіонів) та за Станіслава Скубашевського (Партія регіонів) та Артем Семенюк (Партія регіонів), який голосував за Сергія Дунаєва (Партія регіонів).

На жаль, зміни до Закону про регламент, внесені після місячного блокування Ради, НЕ передбачають покарання піаністів, хоча такі норми були підготовлені й зафіксовані опозицією у законопроекті. На етапі "домовленостей" їх було вилучено...

З повним переліком кнопкодавів можна познайомитися тут: http://intv.ua/important/55747-regonali-knopkodavi-pomenniy-spisok-foto-vdeo.html

Сьогодні ж, нагадаємо, Артем Семенюк опинився у центрі скандалу, через побиття  народної депутатки Ірини Сех.

У свободівки Ірини Сех - роздряпане підборіддя - ще й побиті окуляри. Каже - відмітина від регіонала.  

Ірина Сех, "Свобода": "Треба мені щепленння!!! Раптом сказ".

Юний депутат - навіть не вибачився, бідкається свободівка.

 

 

Фото - прес-служба "Батьківщини" і Facebook Олександра Аронця

Нагадаємо, що це вже не перший випадок, коли Артем Семенюк попався на кнопкодавстві. У січні 2013 року фотокореспонденти інформаційного агенства УНІАН зафіксували як народний депутат Артем Семенюк голосує двома картками одночасно. На фотографії видно, як під час чергової сесії ВР, нардеп старанно і зосереджено тисне на дві клавіші одночасно. Однак, на запитання журналістки ТВі щодо того, чи це не Папієв навчив Семенюка голосувати за сусідів, той навідріз відмовився визнавати неособисте голосування. А те, що є фотофакт, сказав, що "я не фотографував".

Артем Семенюк (Партія регіонів) пройшов до Верховної Ради по 204-му мажоритарному виборчому округу із центром в місті Хотин. Його підтримала більша частина виборців Кельменецького, Сокирянського, Хотинського та Заставнівського районів.

Наприкінці 2012 року в ефірі радіопрограми "Суть речей" голова ОДА Михайло ПАПІЄВ розповів, що він противник "кнопкодавства": "Я негативно ставлюся до цього явища і хочу, щоб всі про це знали!" Та журналісти знайшли фото часів його депутатства у парламенті, де нардеп Папієв голосує за іншого депутата.

1


КОМЕНТАРІ (2)

avatar

Sergey Taran

19 березня 2013 20:00

У зоні це шестірки, а у ВР це кнопкодавство?

avatar

Лютий

20 березня 2013 11:03