Подарунки чернівецького «Автомайдану» до свята Миколая (+відео)

Подарунки чернівецького «Автомайдану» до свята Миколая (+відео)

17.12.2014, 22:36

На сьогоднішній прес-конференції активісти чернівецької громадської організації «Автомайдан» повідомили, що готові зробити подарунки до свята Миколая п’ятдесяти обездоленим дітям (сиротам, хворим та дітям загиблих учасників АТО).

Подарунками для цих дітей стануть квитки на шоу «Аліса в країні чудес», яке проходитиме в київському Палаці Спорту 20-24 грудня. Вартість одного квитка становить 990 гривень. Автомайданівці знайшли інвестора, який згодився профінансувати цю акцію, але афішуватись не бажає. 

- Ця людина є директором будівельної компанії. Він вже неодноразово допомагав, але ніколи не афішував це. Він робить це від чистого серця – розповідає член чернівецького «Автомайдану» Сергій Карчмарський

Переїзд, проживання, харчування та екскурсію для дітей, автомайданівці пообіцяли забезпечити самостійно. Своїм прикладом активісти закликають міську владу не забувати про таких дітей та долучатись до подібних акцій.

Джерело: CHV.TV 

«Автромайдан» не припиняє своєї діяльності.

Голова  чернівецької обласної громадської організації «Автомайдан» Олексій Коломієць розповів про проведену ними роботу протягом року. За його словами, не зважаючи на те, що революційні події пройшли країною майже рік тому, сьогоднішній Автомайдан продовжує боротьбу.

Детальніше у сюжеті...

Матеріл з сайту chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (1)

Непогано ще в країні живеться. якщо квиток на дидячу виставу вартує 990 гривень.

avatar

Василь

17 грудня 2014 22:50