Початок сесії Чернівецької міськради відклали на 12.00 (+відео)

Початок сесії Чернівецької міськради відклали на 12.00 (+відео)

26.12.2013, 15:45

Чергова сесія Чернівецької міської ради не може розпочати свою роботу. Сьогодні, 26 грудня, у сесійній залі Чернівецької міської ради проходить 44 сесія Чернівецької міської ради VІ скликання.  

Після 15-хвилинної перерви на прохання депутатів від фракції "За Батьківщину", секретар міськради запропонував ухвалити порядок денний. Однак, рішення не було прийняте: "за" проголосували лише 29 депутатів, 3 - "утримались" та 7 - "не голосували".
Про це повідомляє кореспондент molbuk.ua

Нагадаємо, що не голосували за порядок денний депутати фракції «За Батьківщину». У такий спосіб вони протестують проти того, що секретар міськради Віталій Михайлішин відмовився вносити питання «Про звернення депутатів до президента, Кабінету Міністрів та Генпрокуратури» до порядку денного, на яке раніше наклав вето.



Депутат від "Батьківщини" Анатолій Чесанов запропонував депутатам взяти ще одну перерву - на одну годину. Натомість, керівник юрвідділу міськради Олександр Шиба заявив, що згідно регламенту, спершу потрібно затвердити порядок денний, і лише після цього можна брати перерву.

На перерві наполіг і секретар міськради Віталій Михайлішин. Водночас, Шиба переконував і його щодо неможливості брати перерву. Та Михайлішин таки оголосив про те, що продовження сесії відбудеться о 12.00.

Нагадаємо, минулої п’ятниці депутати міськради не змогли зібратися на позачергову сесію через відсутність кворуму.

molbuk.ua, vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Каспруку взагалі не потрібно давати право голосу, мусять виступату тільки Чиуш, Кедь та зелені. Тільки вони захистять наше місто від свавілля.

avatar

666

27 грудня 2013 02:12