Побиття біля 'Золотого фазана': у поліції Буковини відкрили кримінальне провадження

Побиття біля "Золотого фазана": у поліції Буковини відкрили кримінальне провадження

18.01.2020, 18:35

 У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом побиття чоловіка біля одного із закладів Чернівців.

Про це molbuk.ua повідомили у пресслужбі Головного управління Націольної поліції в Чернівецькій області.

"По цьому випадку слідчі Шевченківського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Щодо того, що поліція охорони відпустила нападниківу у пресслужбі пояснили, що підстав для затримання не було.

"На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Зловмисників не затримали, бо не було підстав, які прописані у законі. Нападників будуть викликати у поліцію", - коментують у пресслужбі ГУНП.

Як раніше повідомлялось, вчора ввечері біля кафе-бару "Золотий фазан" невідомі побили чоловіка. Потерпілий стверджує, що поліція відпустила зловмисників. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив потерпілий Сергій Летяцький.

Постраждалий чоловік зазначає, що прийшов у кафе-бар "Золотий фазан" на вулиці Небесної Сотні разом зі своїм братом.

"Зайшов в Золотий фазан", випив каву, коньяк і пиво із братом і друзями. Розрахувались. Я вийшов раніше. На вулиці чекав брата і кума, їх не було", - пише Сергій.

За словами чоловіка, коли він повернувся за братом, то побачив, як він розмовляє з компанією, яка сиділа за сусіднім столиком у цьому закладі.

"Вийшов із "Фазана", побачив як ця компанія мотузить мого брата. Спробував розійняти, але отримав три удари в обличчя й упав", - розповідає чоловік.

Коли Сергій прийшов до тями, хтось викликав поліцію охорони, які розмовляли з нападниками. Чоловік зазначає, що на виклик приїхало три автівки поліції охорони. За словами потерпілого, після розмови з поліцією нападники сіли в автівку, BMW X5 чорного кольору, та поїхали геть.

"Прийшов до тями ці виродки вже розмовляли із поліцією охорони. Почав їх знімати у мене вибили телефон. Вони попрацались із поліцією охорони сіли в Х5 і поїхали".

Після цього чоловік викликав поліцію й у відділку написав заяву. Проте у відео з відділку потерпілий зазначив, що поліцейський, який приймав у нього свідчення поводився зухвало.

Після того, як чоловік написав заяву, він зафіксував побої у лікарні на Фастівській.

Кореспондентка molbuk.ua зв'язалась з закладом "Золотий фазан", проте там повідомили, що нічого не бачили, а адміністрації бару немає на місці.

Наразі ми намагаємось дізнатись деталі конфлікту у поліції. У пресслужбі Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області пообіцяли прокометувати цей інцидент пізніше.


1