'Побратими України' згуртувалися навколо свого лідера Сергія Качмарського

"Побратими України" згуртувалися навколо свого лідера Сергія Качмарського

11.07.2017, 22:52

Сергій Качмарський: Громада міста Чернівці має знати правду про депутата-популіста Гончарюка. 

Після оприлюднення нами нульових досягнень роботи за весь час його депутатства, Гончарюк обрав звичний для себе шлях. На своїй сторінці у соціальній мережі “facebook” він виклав “пост” про мене, змінивши моє прізвище, але заздалегідь повідомивши мене про це. Мене, як громадського діяча, голову обласної організації політичної партії «Побратими України» та моїх однопартійців обурює те, що написав цей “диванний патріот”. Відповідаю на всі закиди:

1) Я не є “бродячим псом” Максима Бурбака. Можливо, хтось і є таким, але це точно не про мене.

2) Коли людина переступає межу закону, то вона за це відповідає. Це щодо слів  “про дрібного бандюжку”.

3) Про якісь торги у партії, знову щось наплутано. Можливо, це у партії Гончарюка торгують місцями та округами. “150 гривень за Івана на 22-му окрузі". Було таке?  

4) Щодо моїх особистих коштів, (хоча депутат міськради - не податкова), пояснюю: для поїздки на море відкладав кошти цілий рік, автомобіль придбав ще 4 роки тому після продажу особистого майна.

5) Звинувачення, що я нібито живу за рахунок своїх громадських проектів, образило мене і людей, які працюють разом зі мною. Гончарюк  написав, що це все "шоу", тому я пропоную почути особисту думку його учасників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Качмарський: «Побратими України» не будуть зважати на брехливі випади від депутата-популіста з "Народного контролю"

 Ось  думка людей, з якими я працюю в спільних громадських проектах про дану конфліктну ситуацію!!!

 Олександр Божик – начальник Управління протидії наркозлочинності ГУМП в Чернівецькій області:

- Я обурений звинуваченнями депутата Гончарюка з приводу нашої спільної співпраці з Сергієм Качмарським в рамках його проекту «Ні Наркотикам». За весь цей час ми отримали майже 40 сигналів з адресами, де виготовляли та збували наркотичні речовини. Було проведено чимало спільних лекцій в навчальних закладах нашого міста. Навіть якщо ви депутат - це не дає вам права зневажати роботу інших людей.  

 Крушельницький Володимир – МСУ, тренер з пауерліфтингу та важкої атлетики (Виховав 20 майстрів спорту):

- Знаю Сергія більше 15 років і мені соромно чути від представника влади Гончарюка такі неправдиві слова. Сергій неодноразово допомагав багатьом спортсменам нашої федерації, багато свого особистого часу приділяє розвитку пауерліфтингу в Чернівецькій області. Він сам особисто виступає на змаганнях і своїм прикладом пропагує здоровий спосіб життя серед молоді. Постійно допомагає майбутній чемпіонці Аліні Цікул,  уже протягом трьох років вона отримує щомісячну стипендію. А що для молоді нашого міста зробили особисто ви, пане Гончарюк?

 Мирослав Парасківа – директор геріатричного пансіонату:

- Я, як людина,  як керівник соціальної установи, обурений звинувачуваннями та неправдою депутата Гончарюка на адресу мого “побратима” Сергія Качмарського. Особисто знаю Сергія як людину слова та діла, а не говоруна, як дехто. Геріатричний пансіонат співпрацює із Сергієм більше 3-х років. Його знає весь наш медичний колектив та всі підопічні пансіонату, а це одинокі люди похилого віку та інваліди, які завжди потребують людського тепла та уваги. Сергій започаткував гарну традицію вітати щомісяця всіх іменинників зі святом та дарувати їм подарунки. Також пансіонату було подаровано: меблі, в кожну кімнату встановили ікони, матеріально допомогли з ремонтом приміщень, одягом та медикаментами, неодноразово брали участь у благоустрої прилеглої до пансіонату території, організовували концерти та робили багато інших добрих справ). Є конкретна робота на якій не піаряться, а звітують громаді. Хотів би я особисто почути або побачити звіт депутата-популіста Гончарюка про його добрі справи. Пане депутате, покажіть свою роботу, якщо немає що показувати , то не заважайте працювати іншим. Це я вам говорю від себе особисто та від імені 160 підопічних та 106 працівників пансіонату.

 Мирослава Островецька – голова Чернівецької обласної організації Товариства Червоного Хреста України:

- Хоча я та моя організація не має жодного відношення до політичних партій, але мене дуже обурює те що пан колишній журналіст Гончарюк звинуватив мене та Сергія Качмарського в бездіяльності. Ми неодноразово брали участь в благодійних акціях, тому що в нас є спільна мета: творити добро та допомагати людям, не зважаючи на їхній релігійні або політичні вподобання. У рамках спільних проектів ми неодноразово відвідали: Нижньо-Станівецький психо-неврологічний інтернат, Садгірський геріатричний пансіонат, дитячий будинок «Сонечко», онко-гематологічне відділення обласної дитячої лікарні та багато інших місць, де люди потребують нашої опіки. Іване, якщо вам не байдуже наше (ШОУ) приєднуйтесь, запрошую вас особисто.                                          

Насамкінець хочу  ще раз засвідчити брехливість та дволичність депутата Гончарюка.

За декілька місяців до конфлікту він особисто відправляв мені на “facebook” пропозицію товаришувати та робити спільні проекти (дану пропозицію я зберіг для любителів правди). Після того ,як я йому відмовив у співпраці, все змінилось.

«Побратими України» працювали і будуть працювати на благо громади міста. «Не словом, а ділом» головне гасло нашої партійної організації.   

Сергій Качмарський

1


КОМЕНТАРІ (6)

знов хіміку рве башню

avatar

юра

12 липня 2017 10:09

Якби Качмарського не знав, то певно йому б повірив, але те, як Качмарський за бумбони душу продавав знаю як ніхто! Гончарюк може й не такий святий, але правду написав. 

avatar

Вова

12 липня 2017 10:44

Хех Гончарюк пукнув, а Качмарський тиждень виправдовується) То все говорить про те, шо Качковського зацепіла бо до того йому ніхто так мочно не відповідав)))

avatar

Павло

12 липня 2017 10:46

Іван красава, от ще з молодих років правду матку рубає, Козака намісце поставив і думаю, що Качмарський для нього не біда. Як громадський діяч і журналіст зробив багато для простого люду, а про Качмарського чи Качковського ніц не чув, але годен знати...

avatar

Григорій

12 липня 2017 10:52

А чого ви так нервуєте? Чого рефлексуєте на те що написав Іван? Якщо ви такі чесні, поясніть все те чим апелює до вас і побачимо хто є хто!

avatar

До Качмарського

12 липня 2017 10:54

Качок мудак і тим мізкам вже нічого не допоможе

avatar

Ізя

12 липня 2017 12:52