Поблизу Генерального консульства Румунії у Чернівцях підмалили машину

Поблизу Генерального консульства Румунії у Чернівцях підмалили машину

22.02.2014, 21:28

У Чернівцях горів автомобіль приватного підприємця. Пожежу помітили співробітники міліції, які несли службу з охорони громадського порядку поблизу Консульства Румунії у Чернівцях. 

Інспектори патрульної служби БПС при УМВС України в Чернівецькій області молодший сержант міліції Юрій Виноградник та рядовий міліції Руслан Рибюк одразу ж викликали слідчо-оперативну групу Першотравневого райвідділу та рятувальників. Часу не гаяли – поки чекали на допомогу, самотужки намагалися припинити поширення полум’я.

До палаючого автомобіля згодом прийшов і власник. Ним виявися приватний підприємець. Він запевняв, що це підпал. Адже йому вже неодноразово погрожував конкурент. Експерти підтвердив здогадки власника авто. Отримані від постраждалого дані говорять про те, що цей інцидент не має політичного забарвлення.

За попередніми даними, частково згорів відсік двигуна. Наразі міліція проводить усі необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до даної події. Просимо всіх, хто володіє будь-якою інформацією про подробиці інциденту, звертатися на спецлінію «102».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років. Слідство триває. Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

1