Після усунення регіоналів Папієва й Галиця 59 підприємців перереєстрували свій бізнес за межами Буковини

Після усунення регіоналів Папієва й Галиця 59 підприємців перереєстрували свій бізнес за межами Буковини

08.07.2014, 18:37

Новопризначений директор департаменту фінансів Чернівецької ОДА Єлизавета Пушко-Цибуляк зустрілась з журналістами буковинських ЗМІ.

Директор розповіла про доходи і видатки обласного бюджету та використання коштів державного бюджету. Як і в минулі роки, основні надходження до місцевих бюджетів забезпечуються податком на доходи фізичних осіб. Друге місце займає податок на землю. Пушко-Цибуляк визнала, що за фінансами відбувається жорсткий контроль. 

Пушко-Цибуляк повідомила - Чернівецька область зазнала фінансових втрат через демарш суб'єктів господарської діяльності. Після зміни влади в області 59 суб'єктів перереєстрували свій бізнес в інші регіони України. Причини з'ясовують у департаментів фінансів. Журналісти висунули свою версію: підприємства, які змінили буковинську прописку на іншу були тісно пов'язані із старою владою і користувались преференціями.

Джерело:  chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (1)

Ліза чітко сказала, що у випадку з цими підприємствами йдеться про три останні роки, а не про післямайданний період, як стверджує цей горе-репортер. Де беруться такі журналісти? І що робити з ними і цією брехнею? Задавити судовими позовами одного-другого, щоб решта навчилася нарешті працювати?

avatar

Зразок журналістської брехні

08 липня 2014 22:37