Після роз'яснення Бешлея депутати міськради проголосували за 'шкурняк' Чесанова

Після роз'яснення Бешлея депутати міськради проголосували за "шкурняк" Чесанова

18.05.2016, 00:54

Чернівецька міська рада поновила договір оренди землі під скандальний будинок на вулиці 28 червня, 42, який належить фірмі "ЮГІКОМП", керівником якої є депутат міськради Анатолій Чесанов.

Відповідне рішення було ухвалене у вівторок 21 голосом депутатів, передає кореспондент molbuk.ua

Керівник департаменту містобудівного комплексу і земельних відносин Володимир Бабчук повідомив, що в інспекції архітектурно-будівельного контролю є зауваження щодо цього будівництва.

Водночас доповідач, керівник земельної комісії та депутат міськради від "Рідного міста" Володимир Бешлей заперечив це, заявивши, що всі документи щодо цього будівництва були надані відповідній комісії.

Депутат Анатолій Чесанов не брав участі у голосуванні, так як раніше він заявляв про такі наміри у зв’язку з тим, що існує конфлікт інтересів.

Після дискусій та обговорень депутати таки проголосували за "шкурняк", 21 голосом ухваливши поновлення договору оренди землі під будинок.

Як відомо, на вулиці 28 червня, 42 спочатку будувався готель, а тепер по документах тут – житловий будинок. Раніше у мерії почали розгляд проблемного будівництва приміщення, яке належить депутатові міськради Анатолію Чесанову. Чиновники запевняли, що скандальна будівля зводилась із численними порушеннями архітектурних норм. Сам депутат звинувачував міську раду в тому, що вона начебто свідомо затягує процес поновлення договору про оренду на обслуговування будівлі, який діяв до червня 2015 року.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (1)

Доброго Дня Шановне панство.

Якась незрозуміла ситуація намальовується.

Фірма депутата Анатолія вже давно там будує, а ось коли у Пана Анатолія закінчилися гроші і треба було вже продовжувати будівництво в один момент біля цього будівництва зявляється темна рука пана Продана ,яка своїми власними грошима допомогає Чесанову закінчити будівництво, а цуцик Продана - Бешлей незважаючи на зважаючи на зауваження департаменту містобудівного комплексу допомогає своєму "Власнику" всіма можливими та незаконними методами закінчити будівництво.

Висновки робіть самі.

avatar

Підприємець Анатолій

19 травня 2016 12:19