Після  рейдерства в чернівецькій організації НСНУ тут була вже партія Павлюка та Лієва, а  вчорашні соратники здавали один одного, - М.Малярчук

Після рейдерства в чернівецькій організації НСНУ тут була вже партія Павлюка та Лієва, а вчорашні соратники здавали один одного, - М.Малярчук

15.06.2012, 15:04

Під час чат-конференії голови Чернівецької облорганізації партії Громадянська позиція Миколи Малярчука його запитали про помилки минулої влади.

Розкажіть як ви з "вуханем" профукали помаранчеву революцію. Борюсік продався за посаду і землю, а ви за що? Пилораму Папайка не відібрав?

Пане Охрім,  Ви, на жаль, пишете жовчю. Щодо Баглея, то питання до нього. Пилораму і бізнес я профукав ще в 2005 році, коли згодився перейти на держслужбу, згідно Закону «Про дерслужбу» позбавив себе бізнесу і цього, до речі ніхто не привітав. Маю ще приміщення пилорами, після пожежі. Можу запропонувати – пиляйте на «здоровля». Телефон знаєте, прошу. Щодо революції, то з 2007 року був противником того, що робилось в управлінні країни. Але, вибачте, цього було не достатньо. Винен, як і Ви. Навіть не хочу вмішувати сюди Ющенка, Куліша чи Павлюка. А щодо, купівлі - продажу, то моїм життєвим кредом є «Україна понад усе!»

Пане Миколо, як ви допустили, щоб Куліш з Павлюком після Ткача захопили керівництво у Нашій Україні. І що з  того доброго вийшло? Маємо тепер президента Януковича?

Я дуже себе мучив, коли це відбувалось. Коли вчорашні соратники здавали один одного, але коли це відбулось по всій Україні… не полегшало, але відійшло. Мав навіть один програний спір, коли один шановний журналіст сказав: «Павлюк вас всіх розведе, буде керувати в партії, вирішувати кадрові та фінансові питання і ви один одного будете здавати…» На жаль протистояти цій поголовній нечисті ми не змогли і не можемо.

Пане Миколо! Чого ви вийшли з партії Ющенка і перейшли до Гриценка? Адже в минулому скликанні ви були депутатом облради від Нашої України. А на виборах 2010 року там були вже зовсім інші кандидати. Чого ви віддали їм своє заслужене місце?

А Ви вважаєте, що на кінець 2007 року НСНУ була партією Майдану, з тими 10-ма кроками назустріч людям? Щось подібне маємо зараз з Україною для людей. Про Ющенка мовчу. Так, як і про рейдерство в Чернівецькій організації. Тут була вже партія Павлюка та Лієва. З Гриценком спілкувався з 2006 року, тому у виборі був орієнтир. Відповідно і місця зайняли люди, які мали вже інші заслуги. Але не в цьому біда. Біда в продажності, що тягнеться з державної дачі Ющенка. Про це необхідно забути, зробити висновки і боротись за Україну для свого майбутнього.

- Яка Ваша політична історія? тобто у яких партіях були і скільки часу?

- Якщо розпочати зі школи, то був рік старостою класу, з сьомого класу (всупереч позиції керівництва та за підтримки хлопців) секретар шкільної комси. Під час перебудови, в кінці 1987 став членом партії (багато вже забули, що в той час вона направляла «Рух за перебудову») до 1989 року. Далі «РУХ», Демократична партія періоду Тараса Кияка, партія НРУ (до Бурденюка), УНП під час виборів 2004-2005 років(до рішення міської організації про розпуск та вступ до НСНУ), 2005-2008р.р. в НСНУ, громадська діяльність та ПП «Громадянська позиція». Був активістом Руху в ОКПП «Мостиська», співголовою в с. Іспас, заступником голови обласного проводу НРУ (з головою Манчуленком та заступниками: Галицем, Бурлакою, Гасюком…), головою міської УНП та НСНУ. Багато? Можливо, але мої переконання не мінялись: «Україна понад усе!». Мінялась політика керівництва партій під тиском різних обставин (РОБОТА У ВЛАДІ, ГРОШІ, старі гріхи, слабодухість, вождізм). Наш лідер, члени ради партії ГП, – сильні, морально стійкі, відповідальні, з європейським мисленням з громадянською позицією. Саме такими бачу ідеологію партії, її членів, прихильників та виборців. Відповідальних за своїх представників у владі.

1