Після поновлення Каспрука на посаді доведеться замовляти аудит для перевірки наслідків діяльності зграї, яка зараз плюндрує місто, - думка

Після поновлення Каспрука на посаді доведеться замовляти аудит для перевірки наслідків діяльності зграї, яка зараз плюндрує місто, - думка

25.01.2019, 11:09

Народний депутат України Максим Бурбак заявив, що буде вимагати у Верховній Раді винесення на голосування питання про перевибори Чернівецької міської ради, оскільки те, що зараз робиться на вулицях міста – невігластво.

Про це нардеп повідомив в ефірі передачі “Пряма відповідь” на місцевому телеканалі “Чернівці”.

“Докерувалася команда. Продан і 29 зрадників-"запроданців" уже показали, що вони роблять з містом. Вони його плюндрують. Місто не заслужило на це”, – обурився нардеп.

Бурбак нагадав про те, що Урядом було прийнято рішення щодо заборони розміщення залишків фінансів громад органів місцевого самоврядування на рахунках у банках.

“Те, що сталося у Чернівцях минулого року, коли 300 мільйонів гривень лежали на рахунках у банках, доки ця банда не зняла міського голову Олексія Каспрука. Тоді кошти почали використовувати”, – розповів нардеп.

 Народний депутат анонсував чергове звернення до правоохоронних органів з цього питання, оскільки за такі вчинки винні мають понести кримінальну відповідальність.

- Ви колись будете виконувати свою роботу? Коли будуть покарані так звані управлінські компанії, які нічого не роблять, але виставляють людям шалені рахунки за житлово-комунальні послуги. Цим структурам надходять державні кошти у вигляді субсидій для людей. Правоохоронні органи про це не знають? Після того, як цю банду поженуть з міста, а міського голову поновлять на посаді, доведеться замовляти аудит для перевірки наслідків діяльності цієї зграї. 

Бурбак також висловив переконання про те, що чернівчани вже чудово зрозуміли з ким мають справу і на позачергових виборах міської ради не дозволять себе обдурити пройдисвітам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Бурбак: Знявши верхній шар асфальту, спричинили руйнування основи дороги, що приведе до зайвих витрат на ремонтні роботи (ОНОВЛЕНО)

ДОВІДКОВО: 

У Чернівецькому окружному адміністративному суді сьогодні розпочали розгляд справи за позовом Олексія Каспрука щодо визнання незаконним рішення міськради про його дострокову відставку.

Олексій Каспрук виступає щодо процедури голосування за його відставку і підготовки.

“На минулому засіданні представник міськради намагався влаштувати мені допит. Але довести правоту і законність відповідно до закону має відповідач. Продан до голосування не подавав ні агрументації, ні доказів до тез, вказаних в обгрунтуванні. Також, не було громадських слухань, що є обовязком секретаря відповідно до регламенту”, – заявив позивач.

На думку Каспрука, секретар міської ради Василь Продан не мав права брати участь в голосуванні, а його голос виявився вирішальним.

Олексій Каспрук просить суд максимально швидко завершити розгляд справи

Представнику відповідача Попову суд зробив зауваження, його просять поводитись коректно.

Попов заявляє, що якщо позивач каже про порушення процедури, то він хоче з’ясувати, чи зробив він щось як голова міської ради, щоб цих порушень не було. Представник відповідача стверджує, шо громадські збори має проводити мер.

Представник Каспрука Поляк натомість, каже що в регламенті вказано, що підготовка і слухань, і проекту рішення та його обговорення – це безпосередній  обовязок секретаря. Крім цього, не було розгляду проекту рішення і на комісіях, бо висновок юридичного управлння міськради був 24 липня 2018 року о 18:00. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Пропоную Бурбаку  вимагати повернення Яценюка на посаду прем'єр- міністра. Тоді і Каспрука спробуєте ще раз мером зробити )))))

avatar

читаю и плачу

26 січня 2019 05:18

Люди ви лиш подивіться на ці морди які сидять там і ніхрена не роблять для цих чернівчан і цього міста де знайти ту нормальну людину яка приведе це місто до ладу!? питання звичайно риторичне, адже всі ті котрі там сидять , людей рахують за тупеньке стадо яке можно водити за ніс від виборів до наступних виборів! А місту не потрібні злодії і алкаші, місту потрібен Ґазда!

avatar

123

26 січня 2019 06:35