Після Михайлішина Бурбак взявся за сина губернатора Буковини

Після Михайлішина Бурбак взявся за сина губернатора Буковини

08.09.2012, 02:27

07 вересня 2012 у Чернівецькому окружному адміністративному суді було зареєстровано позовну заяву кандидата у народні депутати України у багатомандатному виборчому окрузі Максима Бурбака до кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 204 Артема Семенюка, а також до Голови Сокирянської РДА Василя Козака. Максим Бурбак просить суд (копія заяви додається):

1. Відкрити провадження за даним позовом.

2. Визнати протиправними дії кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 204 Семенюка Артема Олексійовича щодо здійснення передвиборчої агітації 4 вересня 2012 року в приміщеннях загальноосвітньої школи села Сербичани Сокирянського району Чернівецької області та музею гончарства с. Колбочин Сокирянського району Чернівецької області.

3. Визнати протиправними дії Голови Сокирянської районної державної адміністрації Козака Василя Васильовича щодо здійснення передвиборчої агітації 4 вересня 2012 року в приміщеннях загальноосвітньої школи села Сербичани Сокирянського району Чернівецької області та музею гончарства с. Колбочин Сокирянського району Чернівецької області за кандидата в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 204 Семенюка Артема Олексійовича.

4. Витребувати докази…

Нагадаємо, що 04 вересня 2012 році Василь Козак разом з Артемом Семенюком зустрічалися з педагогічними колективами загальноосвітніх шкіл сіл Сербичани, Ломачинці та Коболчин Сокирянського району Чернівецької області. Факт агітації в приміщенні учбових закладів зафіксовано спостерігачем ОПОРИ на відео та фото (http://oporacv.org/kandydat-artem-semenyuk-vykorystav-holovu-sokyryanskoji-rda-dlya-nezakonnoji-ahitatsiji-video/).

ОПОРА звернулася за коментарем з приводу подання до суду позовної заяви до прес-служби Обласного виборчого штабу Партії регіонів, і у випадку отримання інформації розповсюдить її додатковим повідомленням.

За коментарями звертайтесь:

Назар Тимощук,

координатор виборчих програм Громадянської Мережі ОПОРА у Чернівецькій області,

063 628 67 71, [email protected]

Прес-секретар Чернівецького представництва Громадянської Мережі ОПОРА,

Григорій Сорочан

063 628 67 72, [email protected]

Довідково:

Громадське спостереження ОПОРИ – це тип активної діяльності мережі, спрямований на незаангажовану оцінку процесу підготовки та проведення виборів, а також на запобігання порушенням через тотальний громадський контроль. Професійний моніторинг всіх етапів виборів здійснює опосередкований вплив на якість кампанії. Шляхом збору та поширення інформації серед цільової аудиторії, формується громадська думка всередині країни та за її межами. В стратегічній перспективі громадське спостереження фокусується на покращення системи виборів та окремих процедур. У 2012 році під час виборів народних депутатів України до ВРУ мережа ОПОРА реалізує масштабну кампанію довготермінового та короткотермінового спостереження, організує статистичний підрахунок голосів щодо результатів голосування за пропорційною складовою виборчої системи на основі репрезентативної вибірки, забезпечить 100% покриття дільниць своїми спостерігачами в окремих одномандатних мажоритарних виборчих округах. У рамках довготермінового спостереження в кожному з 225 округів працюватимуть спостерігачі ОПОРИ, а в день виборів до них приєднається ще 3 500 активістів. Організація використовуватиме новітні засоби поширення інформації щодо результатів спостереження, серед яких інфографіка та інтерактивні карти.

1


КОМЕНТАРІ (2)

І коли вже хто-небудь візьметься за Бурбака? невже білий і пухнастий?

avatar

До силовиків

08 вересня 2012 12:12

Тобі Бурбак заважає??? Не білий і не пухнастий, він просто ЛЮДИНА, людина яка не порушує закон!!!!!!!!!

avatar

нік

08 вересня 2012 16:06