Після гучного звільнення Бешлей уникає контактів з журналістами

Після гучного звільнення Бешлей уникає контактів з журналістами

11.11.2013, 00:45

Директора департаменту містобудівного комплексу і земельних відносин обиратимуть на конкурсі, який проведуть наприкінці року – 12 грудня. Вимог для «земельного» керівника достатньо. Претенденти мусять мати вищу освіту (економіка, право, менеджмент, геодезія, будівництво), стаж роботи за фахом на керівних посадах не менше 5 років, а також знатися на законах. Зокрема кандидати здаватимуть іспит на знання Конституції, законів «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про засади запобігання і протидії корупції» та інших.

Нагадаємо, екс-директора департаменту Володимира Ніконова відсторонили від роботи, а опісля він і сам звільнився. Тоді в його крісло сів депутат міської ради від «Нашої України» Володимир Бешлей, але всього на 2 тижні – звільнився за власним бажанням. Чому ? Причини відомі тільки Володимиру Бешлею. ФАКТ OFF не раз намагався їх з’ясувати, та депутат грає в мовчанку. Утім, наскільки Бешлей компетентний у тій сфері, де брався керувати навіть без оплати?



Освіта – більш-менш, себто не будівельник і до землі далекий, але щось економічне – Володимир закінчив Чернівецький торгово-економічний інститут КНТЕУ, де отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Облік і аудит». Опісля працював бухгалтером в Народному домі Чернівців і за сумісництвом інженером-програмістом на ТК «Схід». Але в біографічному арсеналі депутата більше «політичних» посад. 2005 – 2007 рр. – керівник виконавчого комітету Першотравневої районної організації «Наша Україна», ще рік ходив в заступниках. 2 роки керував відділом ГУ регіонального розвитку, архітектури та інфраструктури Чернівецької ОДА. Потім кардинальна зміна – від держслужбовця в антимонопольники, де 2 роки був начальником відділу досліджень і розслідувань. Ну і громадські досягнення. Їх оминути не можемо, бо за свої 30 років Володимир Бешлей досяг чимало, однак ані «земельних», ані «будівельних» посад не обіймав.

Громадська діяльність:

2002 – 2006 рр. депутат Першотравневої районної ради в місті Чернівцях.

З 2002 р. заступник голови Товариства «Український Народний Дім в Чернівцях».

З 2003 р. голова громадської організації «Спілка Активної Молоді».

2005 – 2006 рр. радник Чернівецького міського голови.

2006 – 2010 рр. депутат Чернівецької міської ради V скликання.

З 2010 р. депутат Чернівецької міської ради VI скликання.

Тепер висновок: попри успішну кар’єру та стрімкий ріст, керувати певним департаментом повинен професіонал у вузькій галузі та хороший управлінець. До речі,про Бешлея його тимчасові двотижневі підлеглі залишились не кращої думки. Можливо, свою некомпетентність визнав і сам депутат і тому так швидко здався?

Джерело: ФактОff

Водночас, як повідомив голова бюджетного комітету, депутат міської ради Ростислав Білик, Бешлея можуть внести повторно вже в листопаді. Заява прозвучала під час прямого ефіру в програмі "Суть речей"

Ведуча Оксана Денисюк: сьогодні зняли з порядку денного питання щодо призначення Володимира Бешлея заступником міського голови. Ініціатива вийшла саме від Партії регіонів – чому? Зпиатала ведуча учасників своєї програми "Суть речей".

Ростислав Білик: це було рішення фракції Партії регіонів. Учора депутати фракції Партії регіонів, яких я представляю і де я є заступником голови фракції, проголосували зняти це питання на доопрацювання. Можливо, цей проект рішення буде представлений у листопаді, можливо, буде інша кандидатура, можливо, буде Бешлей Володимир. Тому я зараз не можу це коментувати, можливо, буде інша кандидатура, можливо буде той самий Бешлей запропонований на листопадовій сесії. З даного питання я висловив точку зору фракції, яку я зараз тут представляю і більше коментарів я не можу давати.

1


КОМЕНТАРІ (1)

На листопадовій сесії нікого пропонувати не будуть. Згідно Закону України "Про доступ до публічної інформації" за 20 робочих днів всі проекти рішень сесії мають бути оприлюднені на сайті. Проекту, щодо призначення заступника міського голови немає. Звідси випливає, що рішення не буде. Бешлей стане заступником під Новий Рік у грудні. Хмари навколо Папієва розійдуться от тоді він і вріже первинним регіоналам по саме нехачу!  

avatar

Вуйко

10 листопада 2013 21:56