Підприємців виганяли з 5-го сектору, щоб втиснути туди чотири магазина, можливо, для торгівлі продукцією з теплиць відомого олігарха, - нардеп (+ 2 відео)

Підприємців виганяли з 5-го сектору, щоб втиснути туди чотири магазина, можливо, для торгівлі продукцією з теплиць відомого олігарха, - нардеп (+ 2 відео)

27.08.2013, 22:52

-          Владі міста потрібно було швиденько провести реконструкцію сектору. Хоча ніхто планів тієї реконструкції не бачив. Власне через це люди, підприємці, які там торгують, змушені були переходити дорогу на пішохідному переході, щоб привернути увагу влади до своїх проблем.  Але керівництво міської ради зайняло страусину позицію. Ніхто планів тих не бачив, навіть пан Ротар – заступник міського голови – не бачив їх. Тому я звернувся до суду, щоб це рішення було скасоване як таке, що прийняте в незаконний спосіб. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив народний депутат України Максим Бурбак. - Але нарешті  я отримав план реконструкції. Згідно з новим планом, на місці прилавків, трьохтонних контейнерів з’явилися чотири магазина. Як ви думаєте, за що йде боротьба? Боротьба йде за це! Як воно там з’явиться? Чи власниками цього майна будуть власники тих контейнерів, яким пан Продан пропонував у користування своїх 17-ть контейнерів, чи це буде продано на аукціоні, чи піде воно в касу міста для користі всієї громади. Я не знаю! Дали генеральний план погоджений нібито усіма інстанціями, але погоджень МЧС і водгоспу я там не побачив.  Треба ж всіх зберегти. Але всі не поміщаються. Тобто увесь конфлікт полягав в тому, щоб  показати людям цей план до того як робити якісь рухи і чесно сказати – прилавків не буде, бо нам треба поставити чотири магазини. Можливо для продукції  з теплиць, які працюють у селі Сеньків. Відомому олігарху треба десь збувати продукцію, нагодувати нас перцем, помідорами. Але скажіть це. Люди побачать і зрозуміють, ну нема мене там, зате буде екологічно чиста продукція. А нам розповідали, що все це погоджено деякими підприємцями. Напевно особливо погоджувалися ті, які не потрапляють через магазини на своє старе місце.  Бачите, на обласному рівні більш серйозні оборудки.  А тут вам потрібно замовити довідку у депутата Зельоного-Чесанова, який розповідав скільки накрали попередники. У нього є відовий калькулятор, яким він множив скільки уклали Федорук з Ринжуком, нехай тепер помножить ним, скільки тут украдуть у чернівецької громади. Знаю, що підприємці почали збір підписів за висловлення недовіри всьому складу виконкому, який приймав невідомо, яке рішення, невідомо  на  яких підставах, тому що виступив один член виконкому пан Продан, що вперше в історії має кабінет в ратуші, і сказав так треба, так нормально, пацани, голосуйте. Тримаю і це на контролі.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Может быть и в этом весь сыр-бор. А может быть и в другом......

У предпринимателей 5 сектора есть достоверная информация о том, что член виконкома Продан с недавних пор является (скорее всего аффелировано) владедельцем земельного участка который граничит с 5 сектором, но не имеет прямого сообщения с ним. А видно очень хочется этого, даже за счет торговых мест предпринимателей. Вот скорее всего где собака зарыта. Вот Вам нардеп информация к проверке её достоверности. Потому, что всем известно , что люди которые якобы представляют эту власть приходят на все готовое прикрываясь олигархами, связями с властью, решая свои шкурнические вопросы, но только не в это раз и не за счет налогоплательщиков и людей на которых все время держался этот сектор. Так, что разберитесь уважаемый народный избранник и огласите через СМИ результаты Вашей проверки. Да и Вы, уважаемый член исполкома тоже можете опровергнуть или подтвердить это, как Вы не раз это уже делали когда пытались позаботиться не о себе, а исключительно о страждущих предпринимателях, предоставляя им бесплатную аренду своих личных 17 контейнеров. 

avatar

Жучкан

27 серпня 2013 18:33