Підприємці ринку обурені владними іграми навколо 'Калинки' й готові вдатися до акцій протесту

Підприємці ринку обурені владними іграми навколо "Калинки" й готові вдатися до акцій протесту

20.01.2012, 16:05

"Всі обурені чутками, якимись політичними іграми, - прокоментувала ситуацію навколо обрання керівника МТК "Калинівський ринок" голова громадської організації "Калинка" Ольга Чорна. - Через ці незрозумілі ігри навколо роботи конкурсної комісії на ринку знову виникла нездорова  атмосфера. Щоб заспокоїти людей ми в неділю, 15 січня, провели на стоянці загальні збори, в яких взяли участь майже 3 тисячі чоловік. Люди наполягали на проведенні пікету. Я запропонувала давайте ми будемо діяти цивілізовано. Я вже так змучена цими пікетами, тому вирішили делегувати на засідання конкурсної комісії вісім представників "Калинівського ринку". А якщо щось не вийде, то 26 січня, коли проходитиме сесія, по-іншому будемо вирішувати це питання".

  "Минулого тижня з газети "Час" нам стало відомо, що відбудеться конкурс на якому буде обрано керівника Калинівського ринку. Це єдине джерело інформації, з якого нам це стало відомо..., - продовжила голова громадської організації "Калинка" Ольга Чорна. -  З 12 січня почалися дзвінки, люди почали приходити до нас в організацію, обурювалися, чому це знову відбувається таємно. Інформації про те, що цей конкурс відбудеться саме 20 січня не було ніде. Що це за кандидатури, що це за люди, де їхні програми. Нікому нічого невідомо. Максимюк працює вже більше, ніж півроку. Після того, що ми мали, здається, зараз ми потрапили в рай. Бачимо його кроки на посаді директора, бачимо, що він прислуховується до думок підприємців, багато зробив для нас. Підприємці усе це бачать, а для них дуже важливо, якою є адміністрація ринку. Вже такі кроки зроблено, що ми навіть не сподівалися, що таке гарне ставлення до підприємців взагалі може бути Але підприємці також розуміють, що він не до кінця вільний у своїх діях. Адже скований приставкою виконувач обов'язків.

 А при Ринжукові, що було? Підприємці постійно висловлювали йому недовіру, проводили пікет за пікетом під стінами мерії. Люди й сьогодні хотіли йти на пікет. Ми їх заледве від цього відмовили, стримали. Підприємці готові йти. Це 20 тисяч людей, які виробляють ці кошти, вони утримують це комунальне підприємство, вони наповнюють бюджет. Ці люди – основний виробник цих грошей. І сьогодні не рахуватися з підприємцями – це просто злочин. Багато залежить від організації, бо якщо підприємцям буде недобре, то знову будуть такі проблеми, як з Ринжуком. Кому це потрібно? Нарешті нормалізувалася обстановка на ринку, хочеться йти туди на роботу. Для чого знову все це ламати? Не треба, щоб сьогодні так вирішували ці питання. Людина працює. Затвердіть його, будемо бачити, це ж не навічно".



КОМЕНТАРІ (1)

"...мені доведеться просити в них захисту" так наш вася заколотник?! а ми йому так доверяли, ринком керувати дозволили, а він нам фігвами рисує?!

avatar

Галя Біла

20 січня 2012 16:39