Підприємці чернівецької 'Калинки' не довіряють гендиректору ринку Сербінчуку і секретарю Михайлішину

Підприємці чернівецької "Калинки" не довіряють гендиректору ринку Сербінчуку і секретарю Михайлішину

16.04.2013, 16:20

15 квітня,  відбулась робоча зустріч генерального директора КП МТК «Калинівський ринок» Руслана Сербінчука з підприємцями з приводу питань реорганцізації 5-го торгового сектору «Калинівського ринку». Під час зустрічі обговорювались питання реорганізації торгового сектору та тимчасового перенесення контейнерів підприємців на час проведення робіт на інші торгові сектори з можливістю не припиняти торгівельну діяльність. Гендиректор комунального підприємства вислухав усі пропозиції та побажання підприємців. Було прийнято рішення, що наступна зустріч з ініціативною групою відбудеться уже завтра, 16 квітня, о 15:00. На ній будуть обговорюватись подальші спільні дії з реорганізації 5-го торогового сектору.

Хронологія подій на "Калинці" 

Рішенням останнього засідання виконкому, 15 квітня о 12 годині на Калинівський ринок мала прибути виїзна комісія, яка вивчатиме питання реконструкції 5-го сектору. Підприємці та представники громадських організації прибули у назначений час і з подивом дізналися, що така комісія … вже відпрацювала. Три дні тому, у п’ятницю, 12 квітня, о 16.30.

«У цей час (п’ятницю після 16.00) ринок вже закрився і майже всі підприємці поїхали додому. Лише кілька людей випадково затрималися на ринку. Вони ж нібито і бачили секретаря міської ради Чернівців Віталія Михайлішина, який очолював виїзну комісію», – розповідають присутні підприємці.

Відтак, на запитання торговців 5 сектору відповідав директор підпиємства Руслан Сербинчук. Зокрема, він повідомив, що план реконструкції ринку вже затверджено санепідемслужбою, ветеринарами та МНСниками. Цей документ підприємці можуть побачити у будь який час.

Натомість підприємці висловили недовіру керівникам ринку та міста через те, що реконструкцію з ними не узгоджували, вони з цими планами не згідні, обговорили й інші спірні юридичні питання.

Зауважимо, що окрім підприємців, на ринок також прибув голова фракції «Фронт Змін» Олексій Каспрук.

Нагадаємо, У вівторок, 9 квітня відбулось засідання виконкому Чернівецької міської ради. На прийняття рішення щодо реконструкції п’ятого сектору МТК «Калинівський ринок» вплинули як протест понад сотні підприємців, яких це питання стосується особисто, так і особисто член виконкому Василь Продан.

За матеріалами Molbuk.ua, micto.cz та прес-центру міської ради

Фото – Molbuk

1