Підозрювана у хабарництві та дружина прокурора… Кого ще долучає Продан до «архітектурної війни» у Чернівцях? (точка зору)

Підозрювана у хабарництві та дружина прокурора… Кого ще долучає Продан до «архітектурної війни» у Чернівцях? (точка зору)

01.08.2017, 10:08
«Рідне місто» намагається переконати чернівчан у тому, що будуватися у нашому місті мають право тільки особи, наближені до Василя Сафроновича.
 
Ось і тепер через громадську організацію Продан намагається створити «хвилю народного незадоволення». «Радянську» будівлю, відому як колишній офіс підприємства «Роси Буковини», хочуть показати майже як перлину комплексу резиденції митрополитів в історичній частині ареалу спадщини ЮНЕСКО. Як і придворним журналістам, придворним архітекторам заціпило – вони не помічають сусіднього будинку, який зріс без жодного дотримання норм і «червоних ліній». А як інакше може вести себе організація, якою керувала впіймана на хабарі особа?
  • Можна зрозуміти Чесанова: пік його політичної активності і всемогутності давно минув, іншим його самобудом – сумнозвісною «Сорбонною» - керують, як кажуть, інші люди. Схоже, що будиночок на 28 Червня – його «лебедина пісня», можливо, щоб заробити пару копійок до пенсії. Тому й вгризається Чесанов у кожен додатковий метр самозахвату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернівцях депутат фракції "Рідне місто" розбирав стіну будинку сусідів

  • Можна зрозуміти Продана: будинок Чесанова, як кажуть, теж наполовину – його будинок, 50% якого належить родичам Василя Сафроновича. А тут ще й нагода потріпати нерви політичним опонентам. У цій війні він готовий зробити заручником навіть свого соратника А.Чесанова. Адже всі учасники конфлікту розуміють, що якби не впертість Продана та його бажання насолити Бурбаку, обидва будинки вже давно б прийняли в експлуатацію.
  • Можна зрозуміти голову ГО Олену Пушкову: після корупційної кримінальної справи у владу вона може повернутися тільки під крилом Продана. Він любить таких – збитих і цілком залежних. І це в тому випадку, якщо не посадять.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталія Якимчук: «Жодних заяв мною підписано не було, тому вимагаю спростувати неправдиву інформацію»

  • Не можна зрозуміти підписанта заяви Наталію Якимчук: Невже уся її місія, увесь похід до міської ради був для того, щоб стати «консервою», яку зараз використовують заради кількасот квадратних метрів нерухомості?... Для дружини прокурора це як мінімум образливо.
 Віктор Янковський. архітектор, активіст
 
 
 
ДОВІДКОВО: Згадана у матеріалі Наталія Якимчук повідомила BukNews, що «Жодних заяв мною підписано не було, тому вимагаю спростувати неправдиву інформацію». 
 
- Не можу не відреагувати на статтю, що сьогодні з’явилася на інтернет-ресурсі «BukNews». У цьому дописі «місцевим активістом» було поширено неправдиву інформацію щодо мене та моєї  громадської діяльності.

 Хочу заявити: жодних заяв від мого імені підписано не було. Жодного стосунку до справи, яка описана в статті, не маю.

Звертаюсь до автора статті, головного редактора інтернет-видання «BukNews» з вимогою  спростувати неправдиву інформацію.

Вимагаю публічних вибачень за оприлюднення неперевірених і головне (знову і знову підкреслюю) неправдивих  фактів,   інакше буду змушена звернутися за захистом своєї ділової репутації та й, зрештою, людської гідності до суду. 

Хочу також зазначити: не переслідую жодних корисливих цілей, не маю наміру вступати у публічну дискусію, знаючи, що інколи рівень таких дискусій не те, що непродуктивний, а  просто образливий і нікчемний, але наразі ви не залишаєте мені іншого вибору, - повідомила Наталія Якимчук, депутат Чернівецької міської ради,  голова  Чернівецької міської організації партії БПП “Солідарність”.

1


КОМЕНТАРІ (12)

Хотілося подивитися в очі і поспілкуватися з автором, який м'яко кажучи, написав відверту неправду, надати документи та пояснення по кожному пункту брехні. Та отримати спростування. Мій телефон 050 7110072. 

avatar

Анатолій Чесанов

01 серпня 2017 10:50

Просто брехня. Якимчук ніяких заяв не підписувала 

avatar

Петя Порох

01 серпня 2017 11:44

нууу что Пелех мудак и подлбузник нф все знают но чтоб черней ????. Чем или кем бурбачок рассчитывается , а , юра .

avatar

Чорней

01 серпня 2017 12:18

цей пост свідчить лише про те, що першочергово вироки виносяться в кабінетах міської ради

avatar

сучка

01 серпня 2017 12:22

во первых не худший вариант , во вторых понятно что массштабный наклеп НФ . Виновники всегда ищут виноватых . Даже таким путём как с пушковой.

avatar

Бромхексин

01 серпня 2017 13:04

во первых не худший вариант , во вторых понятно что массштабный наклеп НФ . Виновники всегда ищут виноватых . Даже таким путём как с пушковой.

avatar

Бромхексин

01 серпня 2017 13:04

Як бачимо, якийсь псевдоактивіст облив прудом людей, які не мають ніякого відношення до справи. Впевнений,що Якимчук нічого не підписувала і це просто наклеп. 

avatar

Громадянин

01 серпня 2017 14:05

прийшов час повертатися до боротьби за права людини і вчити, що таке презумпція невинуватості. Якщо не хочеш займатися політикою, то вона займеться тобою

avatar

громадянка

01 серпня 2017 15:11

Цікаві коментарі. Більшість явно написані однією рукою. Висновок - заділо за живе. Рильце в пушку (чуть не написав Пушкова).

avatar

Кирило

01 серпня 2017 15:56

Це ви про чиє рильце - Пелеха ? Чи вам образливо що не згадали загайських-зарайських-.......-...... Бурбачня рулить !!!

avatar

до Кирила

01 серпня 2017 16:02

так и тому пушкова надала тел  Чесанова....от дебили . И таки при влади....

avatar

Кырыл

01 серпня 2017 16:04

Удивительно, насколько свободно и безнаказанно бумагомараки и лизоблюды власти пытаются очернить приличных людей. Обиднее всего, что и средства массовой информации, вроде Букньюса, подпевают им. Такой бессовестный пасквиль свободно публикуется и читается. Я понимаю - демократия, но это уже перебор, господин Редактор!!!

avatar

Сёма

01 серпня 2017 16:17