Підібрав дорогою: на Буковині у страшній аварії загинула вагітна жінка (фото)

Підібрав дорогою: на Буковині у страшній аварії загинула вагітна жінка (фото)

07.09.2021, 15:04

Нагадаємо: 6 вересня, на трасі «Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече» зіткнулися два транспортні засоби: «Volkswagen» і «MAN». У результаті автопригоди постраждали водій та пасажирка легковика. 29-річна жінка отримала травми, несумісні з життям, і померла в лікарні.

На місці події співробітники Слідчого управління ГУНП та відділення поліції №4 (м. Герца) Чернівецького районного управління поліції з’ясували, що 50-річний житель села Опришени їхав автомобілем «Volkswagen» у селі Тереблече. Неподалік КПП «Порубне» водій підібрав пасажирку - свою односельчанку. Під час руху легковик зіткнувся з вантажівкою «MAN» під керуванням тернопільчанина, який у цей час здійснював маневр «поворот ліворуч» для в’їзду на територію автозаправки.

Внаслідок ДТП травмувалися водій та пасажирка легковика. 29-річна жінка, яка сиділа на задньому сидінні справа, отримала численні тілесні ушкодження та померла у реанімаційному відділенні районної лікарні. Буковинка перебувала на 6 місяці вагітності.

Кермувальника «Volkswagen» лікарі оглянули та після надання медичної допомоги відпустили додому.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення винуватця та остаточних причин аварії. Попередньо, обоє водіїв були тверезими.

Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Чернівецької області

1