Під час хороводу з дітьми у залі луснула кулька. Янукович стрепенувся, але швидко опанував себе

Під час хороводу з дітьми у залі луснула кулька. Янукович стрепенувся, але швидко опанував себе

09.11.2011, 16:22

У дитбудинку Янукович водив хоровод із дітьми. У дитячому будинку отця Михайла Жара у селі Молниця Герцаївського району президента України Віктора Януковича вихованці зустріли міні-концертом. В оточенні дітлахів, які всадилися президенту на коліна, глава держави слухав пісні.

Під композицію «Маленькая страна» малеча запросила президента у хоровод. Під час танку у залі луснула кулька. Янукович стрепенувся, але швидко опанував себе.

Дитячому будинку президент подарував новий автобус “Temsa Safari HD”, гору м’яких іграшок та солодощів.

А іменинниця - 9-річна Віра отримала із рук президента велику ляльку.

Коли дівчинку запитали, який Віктор Янукович, вона відповіла: «Красивий».

Президенту діти подарували ікону.

Напередодні візиту Президента України Віктора Януковича до Чернівців, правоохоронці перевіряли дахи прилеглих до ОДА будинків.

Як розповіли molbuk.ua мешканці будинку на вулиці Грушевського,6, сьомого листопада, близько 12.30 години правоохоронці попросили ключі від горища. Вони пояснили це необхідністю перевірки наявності виходів з горища на вулицю.  Будинок на Грушевського,6, знаходиться навпроти приміщення Чернівецької облдержадміністрації. Зі слів правоохоронців це робиться для безпеки під час візиту Президента до Чернівців.

У рамках робочої поїздки до Чернівецької області Президент України Віктор Янукович 8 листопада взяв участь у відкритті Будинку інвалідів при Свято-Вознесенському чоловічому монастирі у селі Банчени. Вітаючи присутніх із цією подією, Глава держави подякував усім, хто долучився до спорудження Будинку, і насамперед – настоятелю монастиря отцю Лонгіну. Президент передав Будинку інвалідів ключі від мікроавтобуса «Газель», спеціально обладнаного для обслуговування людей з обмеженими фізичними можливостями.

Також у селі Молниця Чернівецької області Президент України Віктор Янукович відвідав дитячий будинок - "Багатодітна сім'я Михайла Жара" (настоятеля Банченського Свято-Вознесенського чоловічого монастиря отця Лонгіна). Віктор Янукович поспілкувався з вихованцями закладу та передав дитячому будинку ключі від автобуса. Глава держави також переглянув концерт, який діти підготували до його приїзду.

Джерело: molbuk.ua