Поліцейські наїхали на Пуршагу? Під час ДТП біля 'Майдану' постраждало авто сина депутата міськради (відео)

Поліцейські наїхали на Пуршагу? Під час ДТП біля "Майдану" постраждало авто сина депутата міськради (відео)

01.05.2016, 14:05

У Чернівцях трапилась ДТП за участю поліцейських. Інцидент стався в середу ввечері поблизу торговельного центру на вулиці Героїв Майдану. 

Стали відомі нові подробиці даного ДТП. 

У Чернівцях поблизу торгівельного центру "Майдан" патрульна машина, за словами свідків, зачепила автомобіль сина депутата Чернівецької міськради Олександра Пуршаги

Як повідомляє інтернет-ресурс "Думай"(http://dumaj.cv.ua/ua/politsejski-nayihaly-na-purshagu/), поліцейські їхали на великій швидкості, але червоні маячки не вмикали, кажуть очевидці події. 

А при обгоні зачепили легковик молодика. 

Відео телеканалу ТВА

У свою чергу, поліцейські все заперечують і переконують, що винуватцем аварії став саме водій "Тойоти". Мовляв, він не дотримався інтервалу руху і проігнорував звуковий сигнал. 

Експертиза на вміст алкоголю показала, що обидва водії були тверезі. Надати докази своєї невинності поліцейські обіцяють же найближчим часом. 

Адвокати Пуршаги молодшого також з нетерпінням чекають побачити відео із камер спостереження.

1


КОМЕНТАРІ (1)

Торік кожний генделик мав своє оформлення. Після успіху в оформленні ярмарків узялися за кав’ярні. Тепер усе буде як на з’йомках фідьму про оборону Севастополя 1855 року... Головне, абт ніхто нікуди не випинався...

 

avatar

Спокійна

01 травня 2016 22:24