Піар-радник в.о.міського голови назвав колег-журналістів «хвойдами»

Піар-радник в.о.міського голови назвав колег-журналістів «хвойдами»

11.06.2012, 19:39

Радник в.о. Чернівецького міського голови Захар Подкидишев назвав круглий стіл «Чесна бесіда з журналістами», організований рухом «Чесно» з нагоди Дня журналіста, «злетом професійних хвойд».

Як повідомляє кореспондент «Чернівці. Коментарі», у коментарях до повідомлення у блоговій мережі ВКурсі про зустріч колег, він написав: «вчора у той момент коли мені спало на думку, що я знаходжуся на злеті професійних хвойд, які переконують оточуючих, та в першу чергу себе, що вони незаймані, я покинув дане міроприємство».

На круглому столі обговорювалися проблеми дотримання прав журналістів Буковини у період виборчої кампанії та виклики, що постануть перед журналістським середовищем Чернівецької області. На зустріч були запрошені гості професор, журналіст-міжнародник Тарас Петрів та виконавчий директор ї "Інтерньюз Україна" Костянтин Квурт.

Журналісти висловили своє обурення висловлюванням Подкидишева. Зокрема, в обговоренні в мережі фейсбук журналістка Надія Бабинська зауважила: «Такі вислови повинні отримати відповідну реакцію. Особливо, коли вони йдуть від радника секретаря міськради. Чи там всі так думають?»

Захар Подкидишев є радником в.о. міського голови Віталія Михайлішина з питань зв`язків з громадськістю на громадських засадах. Раніше він працював у низці буковинських газет, сам досі вважає себе журналістом і представляється кореспондентом газети "Експрес".

«Чернівці. Коментарі»

1


КОМЕНТАРІ (10)

Ще жодна людина в місті не сказала доброго слова про цього морального урода Подкідишева. Це ж треба таким було вродитися, щоб один негатив від себе випромінювати!. Кажуть, що не буває тільки поганого чи тільки хорошого в людині, всього потрошку, а в цьому хлопаці лише бруд, така в нього паскудна брудна душонка. Може і справді журналістам не варто з ним спілкуватись і вітатись. Хоча йому, мабуть, це до дупи...

avatar

Наталія

11 червня 2012 15:59

Респект журналістам, які сміло висвітлюють події сьогоднішнього дня. А висловлювання таких як Подкидешев ( прізвище говорить само за себе) ігноруйте, воно не варте вашої уваги.

avatar

Поціновувач журналістської праці

11 червня 2012 17:00

Молодець, Захар. Не боїться називати речі своїми іменами

avatar

Респект

11 червня 2012 21:06

А піар-радник цілком відповідає рівневі того кому радить))) Власне, таке ж безграмотне як і Нєдоразумєніє))) Одне "міроприємство" говорить про багато чого)))

Дуже сподобалось : "сам досі вважає себе журналістом і представляється кореспондентом газети "Експрес".")))))))))))))

Але дивуватись особливо немає чому... Нєдоразумєніє теж вважає себе очільником Чернівців))) і представляється в.о. міського голови)))

avatar

)))

12 червня 2012 10:13

Михайлішин- Подкідиш - Яке їхало таке й здибало

avatar

чернівчанин

12 червня 2012 10:14

а я вважаю,що цей хлопака  правий.Маємо безліч прикладів газета "час", "час 2000","мб"...місцеві телеканали

avatar

читач газет

12 червня 2012 11:19

Йому (зА ХАРУ) видніше, раз він упізнав своїх професі аналів, то так воно й є!

avatar

Ivan

12 червня 2012 11:25

До речі, я теж вважаю, що немає святих журналістів, які б ніколи не писали джинсу, не брали гроші за неї. Бо як не самі це робили, то брали від редактора, який сам брав. І Захар тільки назвав речі своїми іменами. Інша річ чи не краще інколи жувати, ніж говорити. Бо таке не прощають. Кому від тієї правди легше?

avatar

До речі

12 червня 2012 12:25

На 100%.  згоден! " Правда не нужна никому.Она нужна,чтобы ее скрывать"

avatar

читач газет - до речі

12 червня 2012 18:00

Подкидишев журналіст з багаторічним стаже, тому він має право на особисту думку про журналістів, це по-перше. По-друге, з коменту в убогому блозі зробити таку проблему, це смішно. По-третє, в кожному повідомлені в інтернеті акцент чомусь робиться на слові РАДНИК, намагаючись надати цій ситуації політичного забарвленення.

І тут виникає питання, кому це вигідно ? 

А висновок один Подкидишев таки правий. !!!

А висновок

avatar

Алекс

13 червня 2012 12:46